Nordic C Hotel

Address: Vasaplan 4, 10137 Stockholm  show map
Location: Norrmalm
Guest score: 90% (155 of 173 recommend) (46 reviews)

Guest score: 90%

(155 of 173recommend)
Overall opinion 4.2 of 5
Hotel condition 4.3 of 5
Facilities (bathroom, internet etc) 4.3 of 5
Cleaning 4.2 of 5
Value for money 3.8 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 21-30 of 46)

Nordic Sea Hotel

Recommended by Stockholmsbesökare, Sweden (Sweden Wed 03 Nov 2010)
“Ett bra hotell. Många rum, välfungerande, snabb hjälp vid problem. Men frukostutrymmet underdimensionerat i förhållande till antal gäster. Vi fick sitta ute i hotellets lobby. Det fungerade bra men på så vis kommer man långt från den uppdukade frukostbuffén. Trist. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (bathroom, internet etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Det som vi upplevde som negativt var att...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 27 Oct 2010)
“Det som vi upplevde som negativt var att det var som att gå i en labyrint innan vi kom till rummet.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (bathroom, internet etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Fönsterlöst

Recommended by terrakottasoldaten, Sweden (Sweden Wed 06 Oct 2010)
“Bra boende i billigt enkelrum utan fönster. En viss saknad av fönster, men jag betalsde ju för detta. Fräscht och behagligt. Mycket god frukost och serviceinriktade flickor i receptionen.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (bathroom, internet etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Mysigt hotel

Recommended by Daniel från växjö, Sweden (Sweden Thu 23 Sep 2010)
“hade en underbar helg på hotelet med min sambo. bra mat i restaurangen. Mysig Ice bar”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (bathroom, internet etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Ett hotell med lyxtid!

Recommended by Lotta, Sweden (Sweden Mon 13 Sep 2010)
“Jag hade ett rum utan fönster och det var det bästa som kunnat hända. Ingen sol som väckte mig! Rummet var gansk ljudisolerat, så inga ljud som väckte mig! Detta är LYX för en trött och sliten småbarnsmamma!”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (bathroom, internet etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

sängen

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 12 Sep 2010)
“Sängen var extremt hård. Man vaknade och var öm i kroppen flera gånger under natten. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (bathroom, internet etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 3 of 5

Glad och hjälpsam personal

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 17 Jul 2010)
“Glad och hjälpsam personal”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (bathroom, internet etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

bra

Recommended by Gun-marie Lundgren, Sweden (Sweden Tue 08 Jun 2010)
“ Väldigt bra bemötande i reseptionen vänliga, glada,trevliga även resturangen var toppen,god mat o trevliga. Min man fick duscha o låna handuk i nordoc ligth hotel efter maran för vi skulle åka vidare på kvällen. De tyckte vi var en VÄLDIGT bra service. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (bathroom, internet etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Nordic Sea - bra bas för en Stockholmshelg

Recommended by wolfram, Sweden (Sweden Wed 24 Feb 2010)
“Vald Nordic Sea främst pga närhet till Centralen. Perfekt bas om man ankommer med tåg. Att sedan tågen inte gick pga vintervädret kan man ju inte klandra hotellet för. Väldigt bra också med närhet till City och T-centralen för oss som ville uppleva Stockholm. Mycket bra familjehotell för pengarna (Stort rum för 2 vuxna och 2 barn för dryga 1300,- kronor per natt). Bra och riklig frukost som vi klarade oss länge på. Lite svårt att hitta bra parkering för den som har med sig bilen (hotellets garage väldigt dyrt) kanske och utsikten lite trist - men det var ju inte det vi kom för i första hand. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (bathroom, internet etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Inte till barnfamiljer. inte rätt att lå...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 27 Dec 2009)
“Inte till barnfamiljer. inte rätt att låta två barn sova på en soffa skavfötters.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 2 of 5
Facilities (bathroom, internet etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Nearby

Train station
  • Stockholm Central
Tourist information
  • Stockholm Tourist Center
Sight
  • The Vasa Museum
  • The Royal Palace
  • The City Hall
  • Skansen Open-Air Museum
  • Junibacken
  • Gröna Lund
  • Gamla Stan
  • Fotografiska
Harbor
  • Värtahamnen
  • Stadsgårdshamnen/Vikingterminalen
Arena or meeting point
  • Stockholmsmässan
  • Solvalla
  • Scalateatern
  • Kistamässan
  • Globen
  • Friends Arena
  • Dramaten
  • China Teatern
Airport
  • Stockholm-Västerås Airport
  • Skavsta Airport
  • Bromma Airport
  • Arlanda Airport
*Distance on map is a straight line

Customer service


Book with us!

  • Safety & quality
  • Widest selection of accommodation
  • Best customer service

Customer service

Book with us!

  • Safety & quality
  • Widest selection of accommodation
  • Best customer service
Build: 2/16/2020 9:58:42 AM, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8017.cbischannel-27247.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews