Clarion Hotel Amaranten

Address: Kungsholmsgatan 31, 11227 Stockholm  show map
Location: Kungsholmen
Guest score: 78% (60 of 77 recommend) (14 reviews)

Guest score: 78%

(60 of 77recommend)
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (bathroom, internet etc) 3.9 of 5
Cleaning 4.1 of 5
Value for money 3.5 of 5
Service 4.1 of 5
Breakfast 4.1 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 14)

Badrummet då menar jag toalett och spoln...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 29 Nov 2012)
“Badrummet då menar jag toalett och spolning det var inte ok. Kranen får ni göra något åt - trög”
Overall opinion 3 of 5

dåligt

Not recommended by smulan11, Sweden (Sweden Wed 07 Sep 2011)
“vi hade bokat ett dubbelrum på amaranten sedan länge, döm om min förvåning när rummet inte var större än det minsta enkelrum. ofräscha heltäckningsmattor med äckliga fläckar på golvet. kommer aldrig att boka detta hotell igen. oerhört mkt folk vid frukost, vi fick stå upp och äta frukosten...”
Overall opinion 2 of 5
Hotel condition 1 of 5
Facilities (bathroom, internet etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 1 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 1 of 5

Efter ombyggnad av hotellet då en våning...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 25 May 2011)
“Efter ombyggnad av hotellet då en våning byggdes till känns det som om frukostmatsal och hissar inte räcker till. Det är därmed mycket trångt i frukostmatsalen och man får stå och vänta på hissarna alldeles för länge. Gör något åt detta! Eftersom hotellet ligger bra till då vi besöker släkt så kommer vi att bo här igen.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (bathroom, internet etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 2 of 5

Nöjda gäster

Recommended by Kjell A., Sweden (Sweden Mon 04 Oct 2010)
“Trevligt välkomnande, bra mat i resturangen och bra och bra service. Återkommer gärna”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (bathroom, internet etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Ett riktigt trevligt hotell. Under vår h...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 04 Aug 2010)
“Ett riktigt trevligt hotell. Under vår helg i Stockholm tillbringades inte mycket tid på hotellet, men det goda intrycket av hotellet gjordes mycket av den fantastiska service vi fick av "grabbarna" i baren som var både trevliga, kunniga, och otroligt serviceinriktade på ett sätt som jag sällan eller aldrig tidigare upplevt. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (bathroom, internet etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Stekhett!

Not recommended by Åsa, Sweden (Sweden Wed 07 Jul 2010)
“Ett relativt dyrt rum som enligt beskrivning skulle vara nyrustat, och så fanns ingen aircondition!!!! Fruktansvärt varmt på rummet. Det drog ner hela betyget på hotellet. Okej frukost.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 3 of 5
Facilities (bathroom, internet etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 3 of 5

Amaranten

Not recommended by SUSBO, Sweden (Sweden Wed 02 Jun 2010)
“Saknade verkligen luftkonditionering, rummet blev JÄTTEvarmt! Utbudet och kvalitet på maten vid frukosten var mycket bra men miljön att äta i urusel, jättestökigt att äta delvis i en reception-”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Facilities (bathroom, internet etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 2 of 5

Conveniently located, nice hotel. Good v...

Recommended by Maria, Finland (Finland Fri 21 Aug 2009)
“Conveniently located, nice hotel. Good value for money. Excellent breakfast! Highly recommended.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (bathroom, internet etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

hotellet ligger centralt o bra men de ru...

Not recommended by kröllebölle, Sweden (Sweden Wed 12 Aug 2009)
“hotellet ligger centralt o bra men de rum vi fick var förhållandes vis slitna o rökfria rum är inte kul o bo i om inte tidigare gäster respekterat detta. vi fick tillgång till rummet kl.15.10 inget att säga om detta men då skall man inte jaga gästen om att börja städa kl.9 när frukost serveras till kl.11.00 o utceckning skall ske senast kl.12.00 ”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (bathroom, internet etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

bra hotell till ett bra pris, i varje fa...

Recommended by linda, Sweden (Sweden Wed 05 Aug 2009)
“bra hotell till ett bra pris, i varje fall då jag bokade två för en. ett riktigt fräscht rum med tanke på storleken. duschen var lite utav en besvikelse då det var dålig sprut på vattnet, duschhandtaget kändes billigt och det var hål in i väggen. det var jättefint i receptionen men i korrridorerna är det dags för ppdatering, mattorna kändes ofräscha. trevlig personal med bra bemötande”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (bathroom, internet etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 5 of 5

Nearby

Train station
  • Stockholm Central 0 mi.
Tourist information
  • Stockholm Tourist Center 1 mi.
Sight
  • The Vasa Museum 2 mi.
  • The Royal Palace 1 mi.
  • The City Hall 0 mi.
  • Skansen Open-Air Museum 2 mi.
  • Junibacken 2 mi.
  • Gröna Lund 2 mi.
  • Gamla Stan 1 mi.
  • Fotografiska 2 mi.
Harbor
  • Värtahamnen 3 mi.
  • Stadsgårdshamnen/Vikingterminalen 1 mi.
Arena or meeting point
  • Stockholmsmässan 4 mi.
  • Solvalla 5 mi.
  • Scalateatern 0 mi.
  • Kistamässan 6 mi.
  • Globen 3 mi.
  • Friends Arena 3 mi.
  • Dramaten 1 mi.
  • China Teatern 1 mi.
Airport
  • Stockholm-Västerås Airport 53 mi.
  • Skavsta Airport 55 mi.
  • Bromma Airport 4 mi.
  • Arlanda Airport 23 mi.
*Distance on map is a straight line

Customer service


Book with us!

  • Safety & quality
  • Widest selection of accommodation
  • Best customer service

Customer service

Book with us!

  • Safety & quality
  • Widest selection of accommodation
  • Best customer service