Clarion Hotel Stockholm

Address: Ringvägen 98 Box 20025, 104 60 Stockholm  show map
Location: Södermalm
Guest score: 99% (66 of 67 recommend) (14 reviews)

Guest score: 99%

(66 of 67recommend)
Overall opinion 4.6 of 5
Hotel condition 4.7 of 5
Facilities (bathroom, internet etc) 4.5 of 5
Cleaning 4.6 of 5
Value for money 4.3 of 5
Service 4.5 of 5
Breakfast 4.7 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 14)

Clarion Hotel Stockholm

Recommended by Turisten, Sweden (Sweden Wed 19 Oct 2011)
“Ett kanon bra hotell att bo på. Bra service från personalen. Personalen har alltid inställningen att allt går att fixa. Bor på detta hotell så ofta jag kan och får när jag är i Stockholm. De senaste tre åren har det blivit minst 2-3 nätter per år på detta hotell. Bra frukost- det tar minst en timma att äta frukosten och då har man ändå inte ätit allt. Äter mer eller mindre aldrig lunch då jag har ätit deras frukost. Hotellrummen är fina. Sängarna är sköna. För något år sedan så blev jag igenkänd av personalen efter att ha bott där två gånger på en vecka. De kände även igen en när man kom tillbaka ett halvår senare. Blev även igenkänd då jag kom ytterligare ett halvår senare för att följa några att lämna sina väskor och få sitt hotellrum där. Personalen utbrast "Ska du bo här igen?" detta gör att man som gäst kommer tillbaka så ofta man kan. Bo på detta hotell om ni kan! Jag har bara positiva upplevelser från hotellet. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (bathroom, internet etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Mycket bra hotell med bra standard. Dock...

Recommended by Lenin, Sweden (Sweden Wed 07 Sep 2011)
“Mycket bra hotell med bra standard. Dock blev vi incheckade i fel rum, fick ett mindre och sämre rum än det vi bokat. När vi frågade om vi möjligen hade fått fel rum, fick vi ett nytt rum med den standarden vi bokat. Ett stort minus är ju detta, tänk om vi inte frågat och bara accepterat det rum vi fått från början..? Tror att många struntar i att gå tillbaka och fråga.. Väldigt nöjd med hotellet i övrigt!”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (bathroom, internet etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Mycket bra service

Recommended by Anita, Sweden (Sweden Thu 21 Jul 2011)
“Hade bokat ett dubbelrum i 2 nätter, vi fick fel rum första natten. När jag påpekade efter första natten att rummet ej stämde med beskrivningen, fick vi byta rum till andra natten. Vi fick ett mycket stort och fint rum som kompensation. Personalen var mycket trevliga och har en hög servicenivå. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (bathroom, internet etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Dåligt bemötande vid in-check

Recommended by Martin, Sweden (Sweden Tue 21 Jun 2011)
“Vid in-checkning fick vi "hjälp" av en nonchalant, ointresserad kille (David). Han verkade mer intresserad av vad som hände runt om kring oss i lobbyn, än att få oss att känna oss välkomna. Väl uppe på rummet visade det sig att vi inte fått de rum vi bokat. I stället för det standard dubbelrum vi bokat fick vi ett budget "dubbelrum", som jag skulle beskriva som ett enkelrum med en liten dubbelsäng inträngt på tvären längst in i rummet. Eftersom vi bott på hotellet en gång tidigare visste vi att vi fått fel rum, och smått förbannade gick vi ner och påtalade det för David, som efter att ha diskuterat med sin chef gick med på att byta vårt rum. Fortfarande med samma nonchalanta stil utan ögonkontakt och så mycket som antydan till ursäkt för det inträffade. I vårt nya, standard dubbelrum, trivdes vi väldigt bra. De är rymliga, fräscha, har sköna sängar. Frukosten var också bra. Vid ut-checkning fick vi hjälp av en vänlig tjej, som frågade om vi haft det bra. Efter att berättat om ovanstående, så kontrollerade hon och såg att i deras system stod det budget dubbelrum, till skillnad från vår bokningsbekräftelse, där av missödet med rummet. Men samtidigt förklarade hon att vi givetvis skulle få det rum vi bokat. ”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (bathroom, internet etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 3 of 5

Between Christmas and New Year's Eve

Recommended by Anonymous , Canada (Canada Mon 03 Jan 2011)
“Not all advertised services were available between 27 Dec 2010 and 01 Jan 2011. However the low price of 945 SEK per night (for two) offset the disappointment. Staff were helpful and pleasant, breakfast was crowded. A good value. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (bathroom, internet etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

satisfying

Recommended by Anonymous , Austria (Austria Fri 06 Aug 2010)
“good location, good staff - friendly and helpful, ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (bathroom, internet etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

5 av 5 plus!

Recommended by hc, Sweden (Sweden Wed 03 Mar 2010)
“Otroligt fräsch och fint och grym service, kommer definitvt återkomma snarast möjligt. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (bathroom, internet etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

nice stay

Recommended by Jillianne, Canada (Canada Tue 27 Oct 2009)
“I liked this hotel. I'm not really into art, but wanted to stay at a place that had something unique to offer. I was impressed with the art around the hotel and thought it added to the experience. The staff were all very nice and helpful. The business centre was great so I could check my email. The fitness center was disappointing. For some reason, the treadmill is right outside of the sauna (which is always kept on) so it was brutally hot. The ceiling was very low, so any heat that was rising was a head-level and made for a short and uncomfortable workout. The hot tub area that is very nice was closed for repairs. The breakfast was excellent. It was open for long hours and had a huge selection of food. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (bathroom, internet etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

För dig som vill bo på Discotek.

Not recommended by Vill inte ha nattclub på rummet!, Sweden (Sweden Wed 30 Sep 2009)
“Tycker inte information ang nattclubb rapp/hipphopp/disco musik till kl 03:00 fredag o lördag inne på hotellet, fram kom vid bokningen. Hade inte bokat där om jag vetat det. Mycket folk ( 20-30år?) som röjde omkring i hela lobbyn när vi kom till hotellet. Kändes inte speciellt tryggt när man skulle passera där, för att komma in i hissen till rummen. Det var inte heller så lätt att sova med ljudet. För övrig var hotellet bra. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (bathroom, internet etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

excellent

Recommended by Augusto by Florence, Italy (Italy Sun 09 Aug 2009)
“Excellent hotel and excellent location.very good price and also the staff. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (bathroom, internet etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Nearby

Train station
  • Stockholm Central 2 mi.
Tourist information
  • Stockholm Tourist Center 2 mi.
Sight
  • The Vasa Museum 2 mi.
  • The Royal Palace 1 mi.
  • The City Hall 1 mi.
  • Skansen Open-Air Museum 1 mi.
  • Junibacken 1 mi.
  • Gröna Lund 1 mi.
  • Gamla Stan 1 mi.
  • Fotografiska 1 mi.
Harbor
  • Värtahamnen 3 mi.
  • Stadsgårdshamnen/Vikingterminalen 1 mi.
Arena or meeting point
  • Stockholmsmässan 3 mi.
  • Solvalla 6 mi.
  • Scalateatern 2 mi.
  • Kistamässan 8 mi.
  • Intima Teatern (Intiman) 3 mi.
  • Globen 1 mi.
  • Friends Arena 5 mi.
  • Dramaten 2 mi.
  • China Teatern 2 mi.
Airport
  • Stockholm-Västerås Airport 55 mi.
  • Skavsta Airport 55 mi.
  • Bromma Airport 6 mi.
  • Arlanda Airport 24 mi.
*Distance on map is a straight line

Customer service


Book with us!

  • Safety & quality
  • Widest selection of accommodation
  • Best customer service

Customer service

Book with us!

  • Safety & quality
  • Widest selection of accommodation
  • Best customer service