Nordic C Hotel

Adress: Vasaplan 4, 10137 Stockholm  visa karta
Område: Norrmalm
Gästbetyg: 90% (155 av 173 rekommenderar) (46 recensioner)

Gästbetyg: 90%

(155 av 173rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Standard på hotellet/rummet 4,3 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4,3 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 46)

The hotel is in a vey convenient locatio...

Rekommenderad av Mei, Hongkong (S.A.R. Kina) (Hongkong (S.A.R. Kina) tor 08 sep 2011)
“The hotel is in a vey convenient location, close to major transportation. Good restaurants and major shopping areas are within walking distance. The hotel staff are very friendly and helpful. The room is a good size room and the bathroom and towels are very clean. We had a very enjoyable stay and will definitely recommend to our friends.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Prisvärd övernattning

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige sön 14 aug 2011)
“Bodde i budgetrum utan fönster. Mycket litet rum, men helt OK och mycket prisvärt centralt boende. Fräscht hotel med bra frukost. Rekommenderas om man inte ska tillbringa allt för mycket tid på rummet för då är det nog lite trångt. I alla fall i det budgetrum jag övernattade i. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Very good hotel

Rekommenderad av Kur0gen, Mexiko (Mexiko fre 05 aug 2011)
“i stay only two nights but it was great, the staff, the food, the room, everithing and its very close to the arlanda station so if you arrive by airplane it´s the best choice. Also it´s in a walking distance of TCentralen so the location it´s the best. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Barens stängningstider

Rekommenderad av Stockholmsbesökare, Sverige (Sverige mån 25 jul 2011)
“Vi hade två amerikanska släktingar med oss, också de boende på hotellet. Vi blev alla (främst amerikanerna) mycket förvånade och besvikna när baren var stängd redan 22.30 på fredagskvällen. Vi hade varit på en skärgårdstur, skulle avrunda med en drink. Kvällen var dessutom avskedsstunden för oss eftersom de skulle åka hem dagen efter. Dessutom var kön till The Ice bar enorm så någon kvällsdrink blev det inte. Snöpligt! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 2 av 5
Frukost 5 av 5

Så där-

Ej rekommenderad av Carl Jonson, Sverige (Sverige ons 13 jul 2011)
“Lite dåligt underhållit hotell med läckande toaletter på flera ställen. En duktig personal som jobbade häcken av sig för att skyla över brister. Dålig allmäninfo på rummet, typ hur internetuppkoppling fungerade på platsen, när utcheckning sker etc. En något livsfarlig TV på rummet som ett barn med lätthet kunde välta i golvet samt med kanaler där inte ens det markbundna "gratisvalet" var representerat. Dt sämsta med hotellet var nog frukostmatsalens dimensionering, som nog var anpassad till c:a hälften av det antal som åt där. Konstanta köer till allt, t.ex 20 minuter för att få ett rostat bröd. Standarden på maten som sådan var OK. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Städproblematik

Rekommenderad av Tommy och Lisbeth Engman, Sverige (Sverige tor 26 maj 2011)
“Hotellet motsvarade våra förväntningar i allt utom rumsstädning. Boka du hotellrum i två dagar förväntar du dig att hotellrummet städas. Tyvärr så städades inte vårt rum vilket drar ner vårt allmänna omdöme om hotellet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 5 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Ok hotell

Ej rekommenderad av ika, Sverige (Sverige tis 24 maj 2011)
“Rummet var litet men ok. Sängarna var mycket sköna! Frukosten var en besvikelse tyvärr. Inte så mycket att välja på och inte så god..”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Uppgraderad

Rekommenderad av ChLi, Sverige (Sverige tor 12 maj 2011)
“Eftersom jag blev uppgraderad till ett bättre rum utan extra kostnad så var det alldeles utmärkt. Ett minus dock för att de inte erbjöd sig att förvara min resväska då jag kom tidigare än planerat och inte kunde checka in just då.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Mycket bra för vara ett kabinrum, dock s...

Rekommenderad av Ann-Mari, Sverige (Sverige mån 31 jan 2011)
“Mycket bra för vara ett kabinrum, dock saknades ett svagt nattljus ledljus., fick ha lampan tänd i badrummet. Praktiskt då jag kom med tåg och for med flyg. Behövde ej gå ut i slaskvädret. Dåligt att det fanns någon fungerande radio.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

rummet

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 10 nov 2010)
“litet rum! men prisvärt. halvtråkig gata. mkt vänlig receptionist o serviceminded”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

I närheten av

Tågstation
  • Stockholm Central
Turistinformation
  • Stockholm Tourist Center
Sevärdhet
  • Vasamuseet
  • Stadshuset
  • Skansen
  • Kungliga Slottet
  • Junibacken
  • Gröna Lund
  • Gamla Stan
  • Fotografiska Museet
Hamn
  • Värtahamnen
  • Stadsgårdshamnen/Vikingterminalen
Flygplats
  • Stockholm-Västerås Airport
  • Skavsta Flygplats
  • Bromma Flygplats
  • Arlanda flygplats
Arena eller träffpunkt
  • Stockholmsmässan
  • Solvalla
  • Scalateatern
  • Kistamässan
  • Globen
  • Friends Arena
  • Dramaten
  • China Teatern
*Avstånd på karta är fågelvägen

Kundservice gällande bokning


Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice

Kundservice gällande bokning

Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice
Build: 2020-02-14 10:24:54, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8017.cbischannel-27247.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews