Nordic C Hotel

Adress: Vasaplan 4, 10137 Stockholm  visa karta
Område: Norrmalm
Gästbetyg: 90% (155 av 173 rekommenderar) (46 recensioner)

Gästbetyg: 90%

(155 av 173rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Standard på hotellet/rummet 4,3 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4,3 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 46)

Ett bra hotell med bra service. Det som ...

Rekommenderad av SL, Sverige (Sverige tis 08 dec 2009)
“Ett bra hotell med bra service. Det som stör är frukosten med kraftig köbildning. Det verkar som frukostmatsalen och framför allt logistiken vid matstationerna inte klarar anstormningen av alla gäster. Synd på en i övrigt fräsch och god frukost.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 2 av 5

The Nordic Sea Hotel, Stockholm

Rekommenderad av meshikhes, Saudiarabien (Saudiarabien tis 01 dec 2009)
“Nordic sea hotel has a very good central location in the heart of Stockholm city. It is in close vicinity of the central train station and the main shopping area. This also makes it very close to many favorite restaurants. I would really recommend it to any visitor to Stockholm city especially those going for a quick business trip.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

OK men sämre än förra gången

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 03 nov 2009)
“Två vuxna & en extrabädd. Denna gång var det betydligt sämre standard än tidigare med samma antal pers.”
Totalupplevelse 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 5 av 5

frukost

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 28 okt 2009)
“alldeles för få sittplatser til frukosten fick köa för att äta frukost annars toppen hotell med trevlig personal”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 3 av 5

Dålig service i receptionen

Rekommenderad av Isigt?, Sverige (Sverige ons 09 sep 2009)
“Jag tycker att hotellet var bra som helhet men jag retade mig på den person som skötte incheckningen. Upplyste t ex inte om att man måste dra kortet för att hissarna skulle fungera. Så där stod vi utan att komma upp. Möjligt att detta är en självklarhet men jag bor på hotell åtminstone två-tre gånger/år och har aldrig stött på detta fenomen tidigare. Hon var även i övrigt väldigt kort i tonen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 3 av 5
Frukost 5 av 5

Härlig helg i stockholm

Rekommenderad av VPL, Sverige (Sverige ons 02 sep 2009)
“Det var kul att bo på Stockholms största hotell och att det var så nytt och fräscht. Sängen jätte skön. Personalen var jätte trevlig. Städningen var lite så där dammigt undersängen där det även låg en gammal handduk. Sedan tycker vi att det var lite synd att vi blev ombokade från Nordic Sea hotel till Clarion Hotel sign, har man bokat ett hotel finns det en anledning. Nordic Sea hotel hade också legat lite närmre station.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

different country / different customs

Rekommenderad av silver surfer, Österrike (Österrike tis 18 aug 2009)
“everything was okay, but when i arrived at the hotel, i paid my dues upfront in cash - as i normally do. after this, they confiscated my passport, so i might not take anyhing from the hotel which i didn´t pay for. upon protest they had mercy on me and photocopied my side of identification from the passport. you don´t feel that secure on running round in a foreign country without proper i-d. wonder hat the police would have said, if they´d stopped me. been travelling quite a few around europe, but this never happened to me - haven´t been to the former eastern block, though. best wishes christian”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Standard 4 Star Hotel

Rekommenderad av milestrip, Österrike (Österrike mån 17 aug 2009)
“Standard 4 Star hotel, rooms & cleanliness ok Best location for sightseeing in the city & surroundings Service poor: poor informations about Stockholm Minibar-fridge doesn't work, consumed red wine wasnt filled up”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Familjesemester i Stockholm

Rekommenderad av Yvonne AH, Sverige (Sverige lör 15 aug 2009)
“En nöjesresa till Stockholm. Ett fantastiskt hotell att besöka och övernatta på tillsammans med barn och barnbarn. Ett mycket bra bemötande och god service gavs av hotellpersonalen. Rummen var av god standard och vi trivdes alla förträffligt. Vi kommer att rekommendera detta hotell till våra vänner.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Mycket dålig service

Ej rekommenderad av Besviken, Irland (Irland fre 07 aug 2009)
“Vår bokning fanns inte i hotellets datasystem trots att vi hade en skriftlig bekräftelse. Vi fick ett annant hotellrum med en bred enkelsäng och bäddsoffa istället för den minisvit vi bokat, till samma pris! Frukosten var ett skämt. Proppfullt, inga sittplatser och maten var slut. Långa köer och slagsmål om osten. De kunde inte hjälpa oss att hitta garage för bilen. Exta täcket vi beställt kom aldrig.”
Totalupplevelse 2 av 5
Standard på hotellet/rummet 2 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5
Service 1 av 5
Frukost 1 av 5

I närheten av

Tågstation
  • Stockholm Central
Turistinformation
  • Stockholm Tourist Center
Sevärdhet
  • Vasamuseet
  • Stadshuset
  • Skansen
  • Kungliga Slottet
  • Junibacken
  • Gröna Lund
  • Gamla Stan
  • Fotografiska Museet
Hamn
  • Värtahamnen
  • Stadsgårdshamnen/Vikingterminalen
Flygplats
  • Stockholm-Västerås Airport
  • Skavsta Flygplats
  • Bromma Flygplats
  • Arlanda flygplats
Arena eller träffpunkt
  • Stockholmsmässan
  • Solvalla
  • Scalateatern
  • Kistamässan
  • Globen
  • Friends Arena
  • Dramaten
  • China Teatern
*Avstånd på karta är fågelvägen

Kundservice gällande bokning


Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice

Kundservice gällande bokning

Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice
Build: 2020-04-06 12:23:00, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8017.cbischannel-27247.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews