Nordic C Hotel

Adress: Vasaplan 4, 10137 Stockholm  visa karta
Område: Norrmalm
Gästbetyg: 90% (155 av 173 rekommenderar) (46 recensioner)

Gästbetyg: 90%

(155 av 173rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Standard på hotellet/rummet 4,3 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4,3 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 46)

Dragkamp...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 04 jun 2014)
“Skulle jag bo på hotellet igen vill jag ha två sängar eller åtminstånde två täcken. En smal säng kan gå men, dela täcke? NEJ! Ingen bra sömn inför ett marathon.”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

reception staff & cleanliness

Rekommenderad av little ted, Australien (Australien sön 12 jan 2014)
“1. Room not vacuumed prior to my stay, however didnt complain as had an upgrade :-) 2. Asked at reception regarding posting a parcel. They directed me to the pressbyran across the road from the Comfort hotel. Was not correct. This pressbyran only had stamps. Found out from another pressbyran - lots of walking around !! - Answer is that you go to Hemköp in Ahlens City to the REAL post office. Perhaps staff should know this and not misdirect guests!! 3. Breakfast = EXCELLENT”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Very good hôtel and breakfast

Rekommenderad av drinkmilk, Frankrike (Frankrike mån 06 aug 2012)
“Hôtel bien situé près de la gare et des quartiers à visiter à Stockholm. Excellent breakfast bien fourni même si on se lève tard. Bonne insonorisation de la chambre. Nous avons pris la chambre standard qui a bien répondu à nos besoins et d'un bon rapport qualité prix. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Nice location!

Rekommenderad av dafni marchioro, Brasilien (Brasilien sön 15 jul 2012)
“What I have liked the most is the location of the hotel: right beside the Central Station! This is very good, because many of the sightseeing can be done by foot. I have stayed in the room without window, which is nice, but I don't recommend for pregnant women and claustrophobic people.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Bra hotell nära till allt!

Rekommenderad av Tora Qvarn, Sverige (Sverige sön 06 maj 2012)
“Lungt och skönt hotell mitt i storstadens brus!”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

mest ros, lite ris

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 06 maj 2012)
“Trevligt bemötande i receptionen och suveränt med övervakat bagagerum (med kvitto). Perfekt läge nära centralen m m. Bra med grand lit. Minus för rummet var dåligt ljus vid spegeln i badrummet och bara ett täcke. Minus för baren var helt okunnig och oproffsig personal kvällen 28/4.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

just a business hotel.

Ej rekommenderad av Ralph, Tyskland (Tyskland fre 06 jan 2012)
“The hotel is OK, but a typical business hotel. The Lobby looks more like a railway waiting room than a hotel. The rooms are nice and the bad/shower is modern and clean. Breakfast is OK but nothing special.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Clean and convenient

Rekommenderad av RD, USA (USA ons 16 nov 2011)
“Nordic Sea is in a very convenient location -- right by Arlanda Express, easy walk to Gamla Stan, City, most sights. Spotlessly clean and efficiently managed, although perhaps a bit on the sterile side for those who prefer a bit of character.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Ingen städning

Ej rekommenderad av Kerstin, Sverige (Sverige ons 26 okt 2011)
“Vi låg 2 nätter och det blev inte städat på rummet. Skandal. Inte bäddat, int bytt handdukar.Ingenting. Har fösökt att nå hotellet för någon kommentar per mail, men inget svar. Mycket dåligt. Fick inget svar när vi var där varför det inte städats eller att vi fick någon kompensation. Ingen tog tag i det. Bara hänvisar till amil och till s.k. chefen. Värdelöst beteende.”
Totalupplevelse 1 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5
Service 1 av 5
Frukost 2 av 5

I'd recommend the Nordic Sea to all my friends!

Rekommenderad av CanIGoBack?, USA (USA lör 10 sep 2011)
“The Nordic Sea was a great hotel that I would definitely visit again. What made it especially great were the people that worked there. I was traveling alone and they were always offering tips on places to go and things to see. I thought they were silly call outs before I stayed at the Nordic Sea, but the free Breakfast is amazing! Honestly the best I've ever had in a hotel. I loved Stockholm, the people, scenery, and the Nordic Sea!”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av

Tågstation
  • Stockholm Central 0,2 km
Turistinformation
  • Stockholm Tourist Center 0,2 km
Sevärdhet
  • Vasamuseet 2 km
  • Stadshuset 1 km
  • Skansen 3 km
  • Kungliga Slottet 1 km
  • Junibacken 3 km
  • Gröna Lund 2 km
  • Gamla Stan 1 km
  • Fotografiska Museet 2 km
Hamn
  • Värtahamnen 3 km
  • Stadsgårdshamnen/Vikingterminalen 2 km
Flygplats
  • Stockholm-Västerås Airport 86 km
  • Skavsta Flygplats 89 km
  • Bromma Flygplats 7 km
  • Arlanda flygplats 36 km
Arena eller träffpunkt
  • Stockholmsmässan 7 km
  • Solvalla 8 km
  • Scalateatern 1 km
  • Kistamässan 11 km
  • Globen 5 km
  • Friends Arena 5 km
  • Dramaten 1 km
  • China Teatern 1 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Kundservice gällande bokning


Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice

Kundservice gällande bokning

Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8017.cbischannel-27247 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews