First Hotel Norrtull

Adress: S:t Eriksgatan 119, 113 43 Stockholm  visa karta
Område: Vasastan
Gästbetyg: 90% (57 av 63 rekommenderar) (19 recensioner)

Gästbetyg: 90%

(57 av 63rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 3,7 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,7 av 5
Service 3,9 av 5
Frukost 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 19)

Slitet

Ej rekommenderad av Peter , Sverige (Sverige lör 06 jul 2013)
“Nergånget hotell med slitna rum där madrasserna sett sina bästa dagar, Frukosten bland det sämsta vi varit med om. Inget jag kommer att rekomendera.”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 2 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 3 av 5
Frukost 2 av 5

Utstyr på rommet.

Ej rekommenderad av kallavalla, Norge (Norge tor 12 jul 2012)
“Icke kjøleskap på rommet,icke vannkoker etc, baren i receptionen stengt några dager, dårlig/manglende internett nere i reception. Totalt sett: for dårlig, mitt i sesongen :(”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Vi glömde säga till efteråt att det ena ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 05 okt 2011)
“Vi glömde säga till efteråt att det ena rummet vi hyrde, rum 523, hade en lukt av avlopp i toalettrummet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

My review

Rekommenderad av Hasan, Ryssland (Ryssland tor 11 aug 2011)
“Everything went very well, except the car parking. We were informed by the hotel staff about the free parking outside the hotel, but we were ticketed in the morning.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Review

Rekommenderad av Anonym, Mexiko (Mexiko sön 07 aug 2011)
“A litle far from the city center, but within a walking distance. Everything was perfect, excellent breakfast.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Norrtull - et praktisk hotelltilbud

Rekommenderad av Hero, Norge (Norge ons 13 jul 2011)
“Vi hadde behov for rom med 4 separate senger og fikk det. OK rom selv om badet var i minste laget. Hotellet bærer preg av å være ombygget (ikke AC, vareheis, etc). OK frokost og service. Litt usentralt med hensyn til avstand til sentrum, men utmerket i forhold til flybussen som stoppet like utenfor. Alt i alt et greit overnattings tilbud.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Bra hotell og svært sentralt

Rekommenderad av Anonym, Norge (Norge fre 17 jun 2011)
“Vi bodde tre netter på hotell Storry på Stureplan. Hotellet var flott, frokosten var deilig, serviceb var upåklagelig. Skal vi trekke fram noe negativt, må det være støy på kveld og natt fra feststemte personer på Stureplan og Østermalm. Men det er vel ikke stillhet man søker og finner sentralt i Stockholm? Tømming av søppel, bl.a. classcontainere, fredag morgen kl. 05.30 kunne vi gjerne vært foruten.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Nordic Sea Hotel

Rekommenderad av Miss L Gray, Storbritannien (Storbritannien tor 21 apr 2011)
“My sister and I checked in very late, around 1am. The staff on the desk were friendly and helpful. Our stay was uneventful, the hotel quiet. Breakfast was great, lots of different typed of food laid on and really friendly breakfast waiting staff who encouraged us to eat more, particularly the bacon! The only complaint I have was a particularly cold and rude member of staff who checked us out two days later. She didnt enquire as to whether we had enjoyed our stay, didnt thank us for our custom, or for payment and practically flung my check-out papers over the counter at me. When I asked her if our check-out process was complete, she responded 'yes'. That was it. We left the hotel lobby feeling bewildered and a bit angry. I was very surprised at her manner as literally everyone we met in Stockholm was so pleasant, polite and helpful.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Hallampan

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 06 okt 2010)
“Jag slog i lampan i hallen minst 15 gånger under två dygn eftersom den hänger så lågt och jag är 191 cm lång.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

Allt var bra utom informationen och orga...

Rekommenderad av johnny, Sverige (Sverige ons 29 sep 2010)
“Allt var bra utom informationen och organisationen kring det utlösande brandlarmet under söndagsmorgonen. Ingen information, inga mötesplatser. När vi kom runt till receptionen igen efter att ha rusat ner genom nödutgångarna, så höll personalen på med utcheckning som om inget hänt. Vi var tvungna att fråga för att få information om vi kunde åka upp till rummet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

I närheten av

Tågstation
  • Stockholm Central 2 km
Turistinformation
  • Stockholm Tourist Center 2 km
Sevärdhet
  • Vasamuseet 4 km
  • Stadshuset 3 km
  • Skansen 4 km
  • Kungliga Slottet 3 km
  • Junibacken 4 km
  • Gröna Lund 4 km
  • Gamla Stan 3 km
  • Fotografiska Museet 4 km
Hamn
  • Värtahamnen 4 km
  • Stadsgårdshamnen/Vikingterminalen 4 km
Flygplats
  • Stockholm-Västerås Airport 84 km
  • Skavsta Flygplats 90 km
  • Bromma Flygplats 6 km
  • Arlanda flygplats 34 km
Arena eller träffpunkt
  • Stockholmsmässan 8 km
  • Solvalla 6 km
  • Scalateatern 1 km
  • Kistamässan 9 km
  • Intima Teatern (Intiman) 1 km
  • Intima Teatern (Intiman) 1 km
  • Globen 6 km
  • Friends Arena 4 km
  • Dramaten 3 km
  • China Teatern 2 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Kundservice gällande bokning


Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice

Kundservice gällande bokning

Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8017.cbischannel-27247 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews