Gärdet, STF Vandrarhem

Adress: Sandhamnsgatan 59 A, 11528 Stockholm  visa karta
Område: Östermalm
Gästbetyg: 93% (84 av 90 rekommenderar) (29 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(84 av 90rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Vandrarhemsstandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 29)

Superfrukost

Rekommenderad av NK, Sverige (Sverige mån 03 okt 2011)
“Halvbra läge, rent och stort rum med dusch och toalett på rummet. Frukosten konkurrerar med många hotellfrukostar!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

dOnly problem I had was getting to hotel...

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien sön 28 aug 2011)
“dOnly problem I had was getting to hotel from subway. unable to figure out which bus to take so walked for about 15 minutes to hotel.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Köket hade ingen vatten, pojken i recept...

Rekommenderad av Anonym, Kanada (Kanada lör 06 aug 2011)
“Köket hade ingen vatten, pojken i receptionen verkade någorlunda osäker på vad skulle göras. kortet som öppnar dörren funkade inte efter några timmar.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

bra

Rekommenderad av Mia, Sverige (Sverige ons 03 aug 2011)
“Trevlig personal, fräscht och välstädat, sköna sängar, lite långt ifrån tunnelbanestation, dyr frukost”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

ett bra boende när man bara ska vara någ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 28 jul 2011)
“ett bra boende när man bara ska vara några få dagar, bra frukost”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

very good, not expensive and near the ce...

Rekommenderad av Anonym, Schweiz (Schweiz tis 26 jul 2011)
“very good, not expensive and near the center of the city”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket fräscht rum. Vi var två par som b...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 21 jul 2011)
“Mycket fräscht rum. Vi var två par som beställt var sitt dubbelrum. Någon miss hade gjorts så vi fick ett fyrbäddsrum och ett tvåbädds. Det blev bra ändå fast vi kom på olika delar av huset. flickan i receptionen ordnade upp det hela. God frukost. Trivsamt nära Djurgården. Fin resturang mittemot tvåan som vi gärna rekommenderar. Vi återkommer gärna. mvh Birgit”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

gärdets vandrarhem

Ej rekommenderad av musen, Sverige (Sverige sön 10 jul 2011)
“gärdets vandrarhem ligger bra till vad gäller kommunikationer och dyl. Ligger i en tråkig miljö, hyreshus och vårt rum låg i källaren. Ingen utsikt alls genom fönstret (rätt in i en buske). Däremot var det svalt och mörkt på natten. Det skulle vara ett pentry men det höll de på att montera bort, synd. Hade underlättat med rinnande vatten, nu fick vi ta från toaletten för att koka kaffe. Snyggt och rent däremot så egentligen finns det inte mkt att klaga på förutom miljön och läget på rummet.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

This is a good choice

Rekommenderad av Zhang, Japan (Japan mån 27 jun 2011)
“This hostel is very good compared to the price. So I feel I will select it again when I return back to Stockholm. By the way, the breakfast is very nice.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Förbättringsmöjligheter:

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige ons 18 maj 2011)
“Städpersonalen eller motsvarande bör lära sig att vrida persiennerna så att solljuset får MINSTA möjliga värmehöjande effekt i rummet. Eftersom rummet inte kan genomvädras tar det EXTREMT lång tid att få normal temperatur när solen tillåtits ligga på in. (se skillnaden mellan // och \\) Allt annat var JÄTTEBRA!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av

Tågstation
  • Stockholm Central 3 km
Turistinformation
  • Stockholm Tourist Center 3 km
Sevärdhet
  • Vasamuseet 2 km
  • Stadshuset 4 km
  • Skansen 2 km
  • Kungliga Slottet 3 km
  • Junibacken 3 km
  • Gröna Lund 2 km
  • Gamla Stan 3 km
  • Fotografiska Museet 3 km
Hamn
  • Värtahamnen 1 km
  • Stadsgårdshamnen/Vikingterminalen 3 km
Flygplats
  • Stockholm-Västerås Airport 88 km
  • Skavsta Flygplats 92 km
  • Bromma Flygplats 10 km
  • Arlanda flygplats 36 km
Arena eller träffpunkt
  • Stockholmsmässan 9 km
  • Solvalla 10 km
  • Scalateatern 3 km
  • Kistamässan 11 km
  • Intima Teatern (Intiman) 3 km
  • Globen 6 km
  • Friends Arena 7 km
  • Dramaten 2 km
  • China Teatern 2 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Kundservice gällande bokning


Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice

Kundservice gällande bokning

Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8017.cbischannel-27247 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews