Gärdet, STF Vandrarhem

Adress: Sandhamnsgatan 59 A, 11528 Stockholm  visa karta
Område: Östermalm
Gästbetyg: 93% (84 av 90 rekommenderar) (29 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(84 av 90rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Vandrarhemsstandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-29 av 29)

Well-kept and friendly

Rekommenderad av francesco, Italien (Italien tor 28 okt 2010)
“The hostel clean and well-kept, the personnel is friendly. I'll definitely be back.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Ett fräscht vandrarhem, visserligen li...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 06 okt 2010)
“ Ett fräscht vandrarhem, visserligen lite dyrare - men det var det värt. Låg bra till i förhållande till tunnelbanan och lätt att hitta. Ordentlig frukost i trevlig matsal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ennatts-erfarenhet

Rekommenderad av Gittabear, Sverige (Sverige mån 27 sep 2010)
“Positivt överraskad och återkommer gärna. Dock blir det inte lika prisvärt om man har familjen med sig, då priset sätts per person. Det är ett litet minus.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

The hostel was very far away from the ce...

Ej rekommenderad av Anonym, Malta (Malta fre 24 sep 2010)
“The hostel was very far away from the centre even though there was a good bus service next to our door step. When we had booked, it was clear that we were going to have a kitchenette in our room. But we found out that the cooker wasn't working. We told the receptionist but nothing happened! Instead we had to use the guest kitchen in the other block. That meant that every evening we had to travel to and fro in the dark street with the food from one block to another which wasn't ideal at all! Otherwise it was clean and the hotel employees were all very helpful.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Clean, comfortable, but no kitchenette

Rekommenderad av Valkyrie, Kanada (Kanada tor 09 sep 2010)
“I stayed at STF Gardet with my mom in a "kitchenette" suite with 2 beds. We were very pleased with the cleanliness of the room, but quite disappointed that our hotplate had been deactivated and all of the kitchen utensils removed without any notice prior to our arrival. So the kitchenette room that we paid for was not actually a kitchenette. There was a common kitchen available for guest use in the dorm room part of the building, but we decided not to use it in the end. The buffet breakfast is worth the price. Everything was fresh and delicious, and there were choices for every dietary preference. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rummet

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 08 sep 2010)
“De enda nackdelen med rummet var att vi inte hade något fönster.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Thanks & request

Rekommenderad av Anonym, Iran (Iran fre 03 sep 2010)
“Dear Sir/Madam, I am writing to thank you for the most important facility that is booking through enternet and of course deposit free booking. your hostel was chic and clean, but there is some problem which I like to write for improving your quality, the oven and room heating system in our room did not work. By improving them every thing was good.Thanking you again for your services. Best regards, Neda”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Enkelt med kvalitet!

Rekommenderad av Tessan, Sverige (Sverige ons 11 aug 2010)
“Rummet var enkelt men hade god kvalitet! Innehöll allt man behövde, vart til och med överraskad av en TV! Underbart sköna sängar och soffa och stora utrymmen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

a quiet place!

Rekommenderad av Sof, Frankrike (Frankrike tor 22 jul 2010)
“The hostel is in a quiet & nice place. The breakfast, the kitchen & services were really good. I had a "very small bedroom"( as they called it) with my own shower & wc.It could have been cleaned more carefully. They also should find a way to open the window because it was very warm. Except that, I had a great moment. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av

Tågstation
  • Stockholm Central 3 km
Turistinformation
  • Stockholm Tourist Center 3 km
Sevärdhet
  • Vasamuseet 2 km
  • Stadshuset 4 km
  • Skansen 2 km
  • Kungliga Slottet 3 km
  • Junibacken 3 km
  • Gröna Lund 2 km
  • Gamla Stan 3 km
  • Fotografiska Museet 3 km
Hamn
  • Värtahamnen 1 km
  • Stadsgårdshamnen/Vikingterminalen 3 km
Flygplats
  • Stockholm-Västerås Airport 88 km
  • Skavsta Flygplats 92 km
  • Bromma Flygplats 10 km
  • Arlanda flygplats 36 km
Arena eller träffpunkt
  • Stockholmsmässan 9 km
  • Solvalla 10 km
  • Scalateatern 3 km
  • Kistamässan 11 km
  • Intima Teatern (Intiman) 3 km
  • Globen 6 km
  • Friends Arena 7 km
  • Dramaten 2 km
  • China Teatern 2 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Kundservice gällande bokning


Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice

Kundservice gällande bokning

Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice