Clarion Hotel Amaranten

Adress: Kungsholmsgatan 31, 11227 Stockholm (visa karta)
Område: Kungsholmen
Gästbetyg: 78% (59 av 76 rekommenderar) (14 recensioner)

Gästbetyg: 78%

(59 av 76rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 3,9 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Service 4,1 av 5
Frukost 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 14)

Badrummet då menar jag toalett och spoln...

Ej rekommenderad avAnonym, Sverige (Sverige tor 29 nov 2012)
“Badrummet då menar jag toalett och spolning det var inte ok. Kranen får ni göra något åt - trög”
Totalupplevelse 3 av 5

dåligt

Ej rekommenderad avsmulan11, Sverige (Sverige ons 07 sep 2011)
“vi hade bokat ett dubbelrum på amaranten sedan länge, döm om min förvåning när rummet inte var större än det minsta enkelrum. ofräscha heltäckningsmattor med äckliga fläckar på golvet. kommer aldrig att boka detta hotell igen. oerhört mkt folk vid frukost, vi fick stå upp och äta frukosten...”
Totalupplevelse 2 av 5
Standard på hotellet/rummet 1 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5
Service 3 av 5
Frukost 1 av 5

Efter ombyggnad av hotellet då en våning...

Ej rekommenderad avAnonym, Sverige (Sverige ons 25 maj 2011)
“Efter ombyggnad av hotellet då en våning byggdes till känns det som om frukostmatsal och hissar inte räcker till. Det är därmed mycket trångt i frukostmatsalen och man får stå och vänta på hissarna alldeles för länge. Gör något åt detta! Eftersom hotellet ligger bra till då vi besöker släkt så kommer vi att bo här igen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 2 av 5

Nöjda gäster

Rekommenderad avKjell A., Sverige (Sverige mån 04 okt 2010)
“Trevligt välkomnande, bra mat i resturangen och bra och bra service. Återkommer gärna”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Ett riktigt trevligt hotell. Under vår h...

Rekommenderad avAnonym, Sverige (Sverige ons 04 aug 2010)
“Ett riktigt trevligt hotell. Under vår helg i Stockholm tillbringades inte mycket tid på hotellet, men det goda intrycket av hotellet gjordes mycket av den fantastiska service vi fick av "grabbarna" i baren som var både trevliga, kunniga, och otroligt serviceinriktade på ett sätt som jag sällan eller aldrig tidigare upplevt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Stekhett!

Ej rekommenderad avÅsa, Sverige (Sverige ons 07 jul 2010)
“Ett relativt dyrt rum som enligt beskrivning skulle vara nyrustat, och så fanns ingen aircondition!!!! Fruktansvärt varmt på rummet. Det drog ner hela betyget på hotellet. Okej frukost.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

Amaranten

Ej rekommenderad avSUSBO, Sverige (Sverige ons 02 jun 2010)
“Saknade verkligen luftkonditionering, rummet blev JÄTTEvarmt! Utbudet och kvalitet på maten vid frukosten var mycket bra men miljön att äta i urusel, jättestökigt att äta delvis i en reception-”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 3 av 5
Frukost 2 av 5

Conveniently located, nice hotel. Good v...

Rekommenderad avMaria, Finland (Finland fre 21 aug 2009)
“Conveniently located, nice hotel. Good value for money. Excellent breakfast! Highly recommended.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

hotellet ligger centralt o bra men de ru...

Ej rekommenderad avkröllebölle, Sverige (Sverige ons 12 aug 2009)
“hotellet ligger centralt o bra men de rum vi fick var förhållandes vis slitna o rökfria rum är inte kul o bo i om inte tidigare gäster respekterat detta. vi fick tillgång till rummet kl.15.10 inget att säga om detta men då skall man inte jaga gästen om att börja städa kl.9 när frukost serveras till kl.11.00 o utceckning skall ske senast kl.12.00 ”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

bra hotell till ett bra pris, i varje fa...

Rekommenderad avlinda, Sverige (Sverige ons 05 aug 2009)
“bra hotell till ett bra pris, i varje fall då jag bokade två för en. ett riktigt fräscht rum med tanke på storleken. duschen var lite utav en besvikelse då det var dålig sprut på vattnet, duschhandtaget kändes billigt och det var hål in i väggen. det var jättefint i receptionen men i korrridorerna är det dags för ppdatering, mattorna kändes ofräscha. trevlig personal med bra bemötande”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 5 av 5

Karta

Tågstation
  • Stockholm Central 1 km
Turistinformation
  • Stockholm Tourist Center 1 km
Sevärdhet
  • Vasamuseet 3 km
  • Stadshuset 1 km
  • Skansen 3 km
  • Kungliga Slottet 2 km
  • Junibacken 3 km
  • Gröna Lund 3 km
  • Gamla Stan 2 km
  • Fotografiska Museet 3 km
Hamn
  • Värtahamnen 4 km
  • Stadsgårdshamnen/Vikingterminalen 2 km
Flygplats
  • Stockholm-Västerås Airport 85 km
  • Skavsta Flygplats 89 km
  • Bromma Flygplats 7 km
  • Arlanda flygplats 36 km
Arena eller träffpunkt
  • Stockholmsmässan 6 km
  • Solvalla 7 km
  • Scalateatern 1 km
  • Kistamässan 10 km
  • Globen 5 km
  • Friends Arena 5 km
  • Dramaten 2 km
  • China Teatern 2 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Kundservice gällande bokning


Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice

Kundservice gällande bokning

Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice