Clarion Collection Hotel Tapto

Adress: Jungfrugatan 57, 115 31 Stockholm (visa karta)
Område: Östermalm
Gästbetyg: 89% (32 av 36 rekommenderar) (12 recensioner)

Gästbetyg: 89%

(32 av 36rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4,5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4,5 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Service 4,5 av 5
Frukost 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 12)

A MOST ENJOYABLE STAY

Rekommenderad avGraham & Robert, Storbritannien (Storbritannien tis 25 jun 2013)
“From the warm and friendly welcome to our departure everything was done to make our stay a pleasant one. Staff were pleasant and friendly without being overbearing. Breakfast and the complimentary evening buffet were excellent.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hans

Ej rekommenderad avAnonym, Sverige (Sverige tis 26 jul 2011)
“Kitsig ny inredning, tyvärr. Trist frukost. Ingen finess. Hög ljudnivå i matsalen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Hugo Boss

Ej rekommenderad avHugo Boss, Sverige (Sverige tis 08 mar 2011)
“Hotellet har byggts om. Stilen är nästan kistigt dålig och utan profil. Jag tvekar att boka det igen trots läget. Förändringen i matsalen var absolut till det sämre. Konstiga färgval. Ganska stökigt och ofunktionellt i matsalen. Inga eller dåliga ytor. Rörigt.”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 4 av 5
Frukost 2 av 5

Helgresa

Rekommenderad avSmith and Jones, Sverige (Sverige tis 08 feb 2011)
“När jag kom till hotellet var korridoren på våning 7 ingen vacker syn. På hyllor i korridoren var tomma flaskor mm uppställda av gäster eller av städpersonalen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 0 av 0

Stockholm 2011

Rekommenderad avHara, Sverige (Sverige tis 25 jan 2011)
“Lite dålig städning. Hårstrån i tvättfatet. Kapsyl på golvet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Proffsigt bemötande

Rekommenderad avCB, Sverige (Sverige fre 11 sep 2009)
“Man kände sig verkligen som en värdefull kund. All personal uppmärksammade oss och hälsade och hade vi frågor var de väldigt hjälpsamma allesammans.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

surprise

Rekommenderad avAnonym, Tyskland (Tyskland tor 10 sep 2009)
“it was very kindly. The hotel was in all things positiv. We like the brakefast, they had a lot of things there. It was very delises. And the rooms are prity. the personal very kindly and nice. The hotel give us a little diner, what very great in ouer ays was. All thinks are very nice. There was not al long way vom the train Stop to the Hotel and so all was very good. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

very good

Rekommenderad avLinda Sch, Tyskland (Tyskland ons 09 sep 2009)
“The room was clean and the beds are very good. The women at he reception was very friendly and helpful. The evening buffet (inclued in the price) consists of a range of salad and somethink warm dish. The Breakfast was good. Water, coffee and Tea is free. All together: I can recommend this hotel.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Tapto sommaren 09

Rekommenderad avHans, Sverige (Sverige ons 15 jul 2009)
“Ganska stökigt vid kvällsmåltiden. Det skulle nästan behövas separata tider för barnfamiljerna. Lite dålig organisation i köket. Om man inte har något i sortimentet ska man följdaktligen inte göra reklam för det. Man ska inte heller behöva springa ut i köket för varje artikel.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 3 av 5

A wonderful weekend in Stockholm

Rekommenderad avIan, Storbritannien (Storbritannien tor 07 maj 2009)
“We have just returned from a very enjoyable weekend in Stockholm. We stayed at the Clarion Collecton Hotel Tapto and would highly recommend this hotel as very good value for money. The breakfast was very good, the complimentary afternoon tea a delight and evening buffet very enjoyable. The room was very comfortable and ensuite shower so big it was just like a wet room. The hotel was very accessible to central Stockholm being a 10 minute walk to the Stadion metro station, just two stops from Central Terminus railway station.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Karta

Tågstation
  • Stockholm Central 2 km
Turistinformation
  • Stockholm Tourist Center 2 km
Sevärdhet
  • Vasamuseet 2 km
  • Stadshuset 3 km
  • Skansen 2 km
  • Kungliga Slottet 2 km
  • Junibacken 3 km
  • Gröna Lund 2 km
  • Gamla Stan 2 km
  • Fotografiska Museet 3 km
Hamn
  • Värtahamnen 1 km
  • Stadsgårdshamnen/Vikingterminalen 3 km
Flygplats
  • Stockholm-Västerås Airport 87 km
  • Skavsta Flygplats 91 km
  • Bromma Flygplats 9 km
  • Arlanda flygplats 35 km
Arena eller träffpunkt
  • Stockholmsmässan 8 km
  • Solvalla 9 km
  • Scalateatern 2 km
  • Kistamässan 11 km
  • Intima Teatern (Intiman) 2 km
  • Globen 6 km
  • Friends Arena 6 km
  • Dramaten 1 km
  • China Teatern 1 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Kundservice gällande bokning


Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice

Kundservice gällande bokning

Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice