Clarion Hotel Stockholm

Adress: Ringvägen 98 Box 20025, 104 60 Stockholm (visa karta)
Område: Södermalm
Gästbetyg: 99% (66 av 67 rekommenderar) (14 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(66 av 67rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 14)

Clarion Hotel Stockholm

Rekommenderad avTuristen, Sverige (Sverige ons 19 okt 2011)
“Ett kanon bra hotell att bo på. Bra service från personalen. Personalen har alltid inställningen att allt går att fixa. Bor på detta hotell så ofta jag kan och får när jag är i Stockholm. De senaste tre åren har det blivit minst 2-3 nätter per år på detta hotell. Bra frukost- det tar minst en timma att äta frukosten och då har man ändå inte ätit allt. Äter mer eller mindre aldrig lunch då jag har ätit deras frukost. Hotellrummen är fina. Sängarna är sköna. För något år sedan så blev jag igenkänd av personalen efter att ha bott där två gånger på en vecka. De kände även igen en när man kom tillbaka ett halvår senare. Blev även igenkänd då jag kom ytterligare ett halvår senare för att följa några att lämna sina väskor och få sitt hotellrum där. Personalen utbrast "Ska du bo här igen?" detta gör att man som gäst kommer tillbaka så ofta man kan. Bo på detta hotell om ni kan! Jag har bara positiva upplevelser från hotellet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Mycket bra hotell med bra standard. Dock...

Rekommenderad avLenin, Sverige (Sverige ons 07 sep 2011)
“Mycket bra hotell med bra standard. Dock blev vi incheckade i fel rum, fick ett mindre och sämre rum än det vi bokat. När vi frågade om vi möjligen hade fått fel rum, fick vi ett nytt rum med den standarden vi bokat. Ett stort minus är ju detta, tänk om vi inte frågat och bara accepterat det rum vi fått från början..? Tror att många struntar i att gå tillbaka och fråga.. Väldigt nöjd med hotellet i övrigt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Mycket bra service

Rekommenderad avAnita, Sverige (Sverige tor 21 jul 2011)
“Hade bokat ett dubbelrum i 2 nätter, vi fick fel rum första natten. När jag påpekade efter första natten att rummet ej stämde med beskrivningen, fick vi byta rum till andra natten. Vi fick ett mycket stort och fint rum som kompensation. Personalen var mycket trevliga och har en hög servicenivå. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Dåligt bemötande vid in-check

Rekommenderad avMartin, Sverige (Sverige tis 21 jun 2011)
“Vid in-checkning fick vi "hjälp" av en nonchalant, ointresserad kille (David). Han verkade mer intresserad av vad som hände runt om kring oss i lobbyn, än att få oss att känna oss välkomna. Väl uppe på rummet visade det sig att vi inte fått de rum vi bokat. I stället för det standard dubbelrum vi bokat fick vi ett budget "dubbelrum", som jag skulle beskriva som ett enkelrum med en liten dubbelsäng inträngt på tvären längst in i rummet. Eftersom vi bott på hotellet en gång tidigare visste vi att vi fått fel rum, och smått förbannade gick vi ner och påtalade det för David, som efter att ha diskuterat med sin chef gick med på att byta vårt rum. Fortfarande med samma nonchalanta stil utan ögonkontakt och så mycket som antydan till ursäkt för det inträffade. I vårt nya, standard dubbelrum, trivdes vi väldigt bra. De är rymliga, fräscha, har sköna sängar. Frukosten var också bra. Vid ut-checkning fick vi hjälp av en vänlig tjej, som frågade om vi haft det bra. Efter att berättat om ovanstående, så kontrollerade hon och såg att i deras system stod det budget dubbelrum, till skillnad från vår bokningsbekräftelse, där av missödet med rummet. Men samtidigt förklarade hon att vi givetvis skulle få det rum vi bokat. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

Between Christmas and New Year's Eve

Rekommenderad avAnonym, Kanada (Kanada mån 03 jan 2011)
“Not all advertised services were available between 27 Dec 2010 and 01 Jan 2011. However the low price of 945 SEK per night (for two) offset the disappointment. Staff were helpful and pleasant, breakfast was crowded. A good value. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

satisfying

Rekommenderad avAnonym, Österrike (Österrike fre 06 aug 2010)
“good location, good staff - friendly and helpful, ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

5 av 5 plus!

Rekommenderad avhc, Sverige (Sverige ons 03 mar 2010)
“Otroligt fräsch och fint och grym service, kommer definitvt återkomma snarast möjligt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

nice stay

Rekommenderad avJillianne, Kanada (Kanada tis 27 okt 2009)
“I liked this hotel. I'm not really into art, but wanted to stay at a place that had something unique to offer. I was impressed with the art around the hotel and thought it added to the experience. The staff were all very nice and helpful. The business centre was great so I could check my email. The fitness center was disappointing. For some reason, the treadmill is right outside of the sauna (which is always kept on) so it was brutally hot. The ceiling was very low, so any heat that was rising was a head-level and made for a short and uncomfortable workout. The hot tub area that is very nice was closed for repairs. The breakfast was excellent. It was open for long hours and had a huge selection of food. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

För dig som vill bo på Discotek.

Ej rekommenderad avVill inte ha nattclub på rummet!, Sverige (Sverige ons 30 sep 2009)
“Tycker inte information ang nattclubb rapp/hipphopp/disco musik till kl 03:00 fredag o lördag inne på hotellet, fram kom vid bokningen. Hade inte bokat där om jag vetat det. Mycket folk ( 20-30år?) som röjde omkring i hela lobbyn när vi kom till hotellet. Kändes inte speciellt tryggt när man skulle passera där, för att komma in i hissen till rummen. Det var inte heller så lätt att sova med ljudet. För övrig var hotellet bra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

excellent

Rekommenderad avAugusto by Florence, Italien (Italien sön 09 aug 2009)
“Excellent hotel and excellent location.very good price and also the staff. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Karta

Tågstation
  • Stockholm Central 3 km
Turistinformation
  • Stockholm Tourist Center 3 km
Sevärdhet
  • Vasamuseet 2 km
  • Stadshuset 2 km
  • Skansen 2 km
  • Kungliga Slottet 2 km
  • Junibacken 2 km
  • Gröna Lund 2 km
  • Gamla Stan 2 km
  • Fotografiska Museet 1 km
Hamn
  • Värtahamnen 5 km
  • Stadsgårdshamnen/Vikingterminalen 1 km
Flygplats
  • Stockholm-Västerås Airport 88 km
  • Skavsta Flygplats 88 km
  • Bromma Flygplats 9 km
  • Arlanda flygplats 39 km
Arena eller träffpunkt
  • Stockholmsmässan 5 km
  • Solvalla 10 km
  • Scalateatern 3 km
  • Kistamässan 13 km
  • Intima Teatern (Intiman) 4 km
  • Globen 2 km
  • Friends Arena 8 km
  • Dramaten 3 km
  • China Teatern 3 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Kundservice gällande bokning


Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice

Kundservice gällande bokning

Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice