Quality Hotel Globe

Adress: Arenaslingan 7, 12177 Johanneshov  visa karta
Område: Södermalm
Gästbetyg: 86% (24 av 28 rekommenderar) (9 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(24 av 28rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Standard på hotellet/rummet 4,1 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4,2 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,7 av 5
Service 3,8 av 5
Frukost 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-9 av 9)

Quality på Quality :D

Rekommenderad av Bosse, Sverige (Sverige tor 08 mar 2012)
“Är super nöjd allt funkade toppen. En sak som jag kan klaga på är att baconet till frukost inte är tillräckligt rimmat :D”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

service in restaurant

Rekommenderad av Rene, Finland (Finland tis 01 nov 2011)
“Service was very slow. It took over a half an hour to get some food which was paid advance in a hotel restaurant. I had to ask twice before food came. We were so tired after the event that we didn't want to search any other restaurant, but maybe we should have done that.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0
Service 0 av 0
Frukost 0 av 0

Upplevs som slitet! Svårt och dyrt att p...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 04 aug 2011)
“Upplevs som slitet! Svårt och dyrt att parkera!”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Snabbvisit i Stockholm

Rekommenderad av Anker G, Sverige (Sverige sön 08 maj 2011)
“Helt suveränt att bo "vägg i vägg" med Globen! The Wall med Roger Waters (helt suveränt) fulländades av vistelsen på Hotel Globe. Stort rum, bra service och trevlig/hjälpsam personal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

frukost

Rekommenderad av mats, Sverige (Sverige lör 25 jul 2009)
“lite kaos runt frukosten lite bord, men det går tillslut”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Med tanke på at jag reser och bor på hot...

Ej rekommenderad av Niels Petersen, Sverige (Sverige tor 09 jul 2009)
“Med tanke på at jag reser och bor på hotel i Norge/Danmark/övriga EU ca 100 dagar under året, så var jag inte imponerat av hotellets standard. Servicen i receptionen var bra, men det var för lite personal där. Servicemedarbetare som jag hade kontakt med ang trasigt mörkläggningsgardin, hade ingen funtion, felet blev inte fixad inom de tre dygn jag var där. Jacuzzi/relax och träningsavd var aldeles för lite jämnfört med antal rum. Arrangementet med at äta frukost innne i Globen var en katastrof. Ett springande av frustrerande vuxna/barn med talriker och glas i farliga balansupvisninger, oj oj oj. Gratis parkering för hotellets gäster saknade jag. At det inte fanns aircondition på rummet var ännu ett stort minus. Avståndet till tunnelbanan är kanon.”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

Ett bra hotell, med rum som man inte kän...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 06 maj 2009)
“Ett bra hotell, med rum som man inte känner sig inklämd i. Frukost som alla kan bli mätta av oavsett vad du vill äta på morgonen, mycket att välja på...”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Hotellet

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige sön 15 mar 2009)
“Allt var bra, läget perfekt och god frukost”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Globen hotell

Rekommenderad av Ove, Sverige (Sverige sön 01 mar 2009)
“En mycket lyckad helg med ett helt klart godkänt hotell. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

I närheten av

Tågstation
  • Stockholm Central 4 km
Turistinformation
  • Stockholm Tourist Center 4 km
Sevärdhet
  • Vasamuseet 4 km
  • Stadshuset 4 km
  • Skansen 4 km
  • Kungliga Slottet 4 km
  • Junibacken 3 km
  • Gröna Lund 4 km
  • Gamla Stan 4 km
  • Fotografiska Museet 3 km
Hamn
  • Värtahamnen 7 km
  • Stadsgårdshamnen/Vikingterminalen 3 km
Flygplats
  • Stockholm-Västerås Airport 89 km
  • Skavsta Flygplats 87 km
  • Skavsta Flygplats 87 km
  • Bromma Flygplats 11 km
  • Arlanda flygplats 41 km
Arena eller träffpunkt
  • Stockholmsmässan 4 km
  • Solvalla 12 km
  • Scalateatern 5 km
  • Kistamässan 15 km
  • Intima Teatern (Intiman) 6 km
  • Globen 0,1 km
  • Friends Arena 10 km
  • Dramaten 5 km
  • China Teatern 4 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Kundservice gällande bokning


Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice

Kundservice gällande bokning

Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice