ApartHotel Telefonplan

Adress: Cedergrensvägen 16, 126 36 Hägersten  visa karta
Område: Hägersten
Gästbetyg: 97% (29 av 30 rekommenderar) (10 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(29 av 30rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Standard på hotellet/rummet 4,2 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Service 4,4 av 5
Frukost 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 10)

Taxibransch i Stockholm önskar slippa kunder

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 19 aug 2013)
“Hotellet var prydligt och personalen trevlig. Att påstå att det är nära Mässan är att ta i. Jag försökte få en taxi att köra mig dit. Jag blev rekommenderad att alltid anlita de bolag som Mässan rekommenderar. In i tre bilar i taxikön utanför Mässan, stack jag huvudet och samtliga tre chaufförer hade annat för sig än att köra mig till mitt hotell. Jag fick ringa hotellet och fråga om det fanns alternativa vägar att ta sig dit. Det löste sig till slut. Jag var trött och ledsen när jag kom fram. Med facit i hand hade det varit bättre att boka ett hotell i city nu när Mässans hotell var fullbelagt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Lätt att nå hotellet med bil söderifrån....

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 jul 2013)
“Lätt att nå hotellet med bil söderifrån. Nära till tunnelbanan. Lugnt och fridfullt läge.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Oasen

Rekommenderad av Pia och Roland, Sverige (Sverige mån 11 jul 2011)
“Hotellet ligger i en grön oas bekvämt nära stadens centrum. Det var skönt att "komma hem".”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

i will go there next time...

Rekommenderad av alper kenar, Turkiet (Turkiet tis 21 sep 2010)
“it is not so far to city, and the centre of the metro stations, you choose this hotel if you just want to stay at silent and clean place..”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

The hotel is very good. The dinningroom ...

Rekommenderad av Per Jan Pedersen, Danmark (Danmark tis 10 aug 2010)
“The hotel is very good. The dinningroom is in the smallest. The guests would be glad to have a small map showing the way to the nearest tunnelbane.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Gemytligt

Rekommenderad av Par, Sverige (Sverige tis 03 aug 2010)
“Bra service, trevligt rum, bra kommunikationer. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Mycket prisvärt

Rekommenderad av mcar, Sverige (Sverige lör 31 jul 2010)
“Vi är mycket nöjda med personalens bemötande, standard på boendet och ordningen på hotellet. Välstädat, tillgång till kaffe/the och frukt hela dygnet. Bastun ett extra plus. Fungerar också bra med transporter in till centrum tillsammans med SL. Vi tycker att tillgången till internet ska vara gratis. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

A piece of Sweden

Rekommenderad av Anonym, Italien (Italien tis 11 maj 2010)
“It is a vary nice hotel sited in a quiet place and well connected with International Fiars (10 min bus) and the center.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Överraskad

Rekommenderad av Leffs, Sverige (Sverige mån 01 feb 2010)
“Vi blev postitivt överraskade av hotellets starnad, service osv.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bra boende i en lugn miljö.

Rekommenderad av Sjöbjörn, Sverige (Sverige tis 28 jul 2009)
“Ett hotell som ger mig det jag behöver under min vistelse i Sthlm. Ett lugnt och bra hotell som har bra priser och bra förbindelser (Tunnelbana, Buss) med centrum.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av

Tågstation
  • Stockholm Central 5 km
Sevärdhet
  • Vasamuseet 6 km
  • Stadshuset 4 km
  • Kungliga Slottet 5 km
  • Junibacken 6 km
  • Gröna Lund 6 km
  • Gamla Stan 5 km
  • Fotografiska Museet 5 km
Hamn
  • Värtahamnen 8 km
  • Stadsgårdshamnen/Vikingterminalen 5 km
Flygplats
  • Stockholm-Västerås Airport 84 km
  • Skavsta Flygplats 84 km
  • Norrköpings Flygplats 128 km
  • Bromma Flygplats 7 km
  • Arlanda flygplats 39 km
  • Arlanda flygplats 39 km
Attraktion
  • Skansen 6 km
Arena eller träffpunkt
  • Stockholmsmässan 3 km
  • Solvalla 8 km
  • Scalateatern 5 km
  • Kistamässan 12 km
  • Intima Teatern (Intiman) 5 km
  • Globen 5 km
  • Friends Arena 8 km
  • Dramaten 6 km
  • China Teatern 5 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Kundservice gällande bokning


Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice

Kundservice gällande bokning

Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice