Quality Hotel Winn Haninge

Adress: Rudsjöterrassen 3, 136 40 Handen  visa karta
Område: Haninge
Gästbetyg: 83% (5 av 6 rekommenderar) (2 recensioner)

Hotell | Nyrenoverade Quality Hotel Winn, Haninge är Sveriges mest tillgängliga hotell. 20 min söder om Stockholm och 10 minuter från Stockholmsmässan och 1 minut från pendeltågsstationen Handen. Med 119 totalrenoverade rum och 15 nya konferenslokaler – ett konferenshotell tillgängligt för alla.

Det är inte utan anledning vi stoltserar med att kalla oss för Sveriges mest tillgängliga hotell. Vi har totalrenoverat hotellet och byggt 119 nya hotellrum varav 12 är fullt handikappanpassade i smakfull stil. Vi har även byggt ett antal hotellrum som är anpassade för personer med syn- respektive hörselnedsättningar. I allmänna utrymmen bygger vi i olika höjdnivåer i bland annat reception och bar. Det ska vara enkelt för alla att mötas hos oss.

Konferens
Hotellets nyrenoverade konferensavdelning erbjuder 15 fina, ljusa möteslokaler med de senaste tekniska lösningarna och kan anpassas efter dina behov. Vår tillmötesgående personal finns på plats under hela dagen.

Brasserie X och Bar X
Det populära restaurangkonceptet Brasserie X har flyttat in och skapar en levande miljö både dag- och kvällstid. Här serveras vällagade, välkända och klassiska maträtter från det franska köket, som med smak och stil möter våra skandinaviska mattraditioner, både till lunch och middag.
Bar X är perfekt för fördrinken, after work, onsdagsölen, den sena matbiten eller uppsamlingen efter middagen.

Omgivningar
Med gångavstånd till Haninge Centrum shoppingcenter och Rudans friluftsområde finns det möjlighet att både leva cityliv och få fina naturupplevelser när du bor hos oss. Vi är även en bra utgångspunkt om du vill utforska vackra Utö och Dalarö i Stockholms skärgård.

Restaurang Gym

”Hotellet når inte mera upp till o.n. kategori, *** räcker. Trots alt är det mycket prisvärt.”

Rekommenderad av Moppe
Finland Finland (lör 05 sep 2009)

Gästbetyg 83%

(5 av 6 rekommenderar)
Totalupplevelse 3,7 av 5
Standard på hotellet/rummet 3,8 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 3,8 av 5
Städning 3,5 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4,3 av 5

Faciliteter och service

  • Generella faciliteter
    Bastu Bagageförvaring Hiss Valutaväxling Tvättservice Handikappvänligt Husdjur tillåtna Konferensrum Internet 24 timmars check-in Allergianpassat Värdeförvaring
  • Mat & Dryck på plats
    Bar Frukost inkluderad Restaurang Rumservice
  • Nöje
    Gym
  • Speciella behov
    Barnsäng tillgänglig

Policy

  • Husdjur
    Husdjur tillåtna

Jämför "Quality Hotel Winn Haninge" med liknande boenden

Maude's Hotel Enskede Stockholm

För dig som vill bo bekvämt, lugnt och tyst. Hotellet är beläget i charmigt villaområde mellan Globen/Tele2 Arena och Stockholmsmässan. T-bana 15 min till city, 5 min till Tele2 Arena/Stockholm Globe Arena. Buss till Stockholmsmässan vid hotellet. Välkommen!

Scandic Talk Hotel

Alldeles intill Stockholmsmässan hittar du Scandic Talk Hotel, beläget i en skyskrapa. Hotellet har 248 rum, och fantastisk utsikt från skybaren på 19:e våningen. Med pendeltåget är man i centrala Stockholm på ca 10 minuter.

BEST WESTERN Royal Star Hotel

BEST WESTERN Royal Star Hotel i Älvsjö är beläget bredvid Stockholmsmässan med Stockholms centrum inom bekvämt avstånd. Hotellet har även en populär restaurang och bar med inspirerande menyer. Frukostbuffé, wi-fi, gym och bastu ingår alltid i priset.

I närheten av


Kundservice gällande bokning


Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice

Kundservice gällande bokning

Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice