Comfort Hotel Stockholm

Adress: Kungsbron 1, 11122 Stockholm (visa karta)
Område: Norrmalm
Gästbetyg: 93% (27 av 29 rekommenderar) (10 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(27 av 29rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 10)

Varför luktar tvålen?

Rekommenderad avVäverskan, Sverige (Sverige sön 03 mar 2013)
“På de allra flesta hotell luktar duschtvål och handtvål mycket starkt! Även på detta hotell. Snälla byt ut till doftfri variant. I allt övrigt ett mycket bra hotell, med just den storlek på rum som passar en övernattning mellan två färdmedel. Mycket fräscht och en skön säng.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Old Eggs and Deceit

Ej rekommenderad avDisappointed_Tourist, USA (USA ons 09 jan 2013)
“The picture of the room makes it appear much bigger than it actually is. The bathroom smelled intensely of old eggs sometimes. It's like the hotel was spraying old egg smell through the bathroom vent every once in a while. The internet service was incredibly slow and would disconnect very often. The people at the front desk were unable to recommend any local restaurants where we could eat Swedish food. Instead, they sent us to a place that resembled a shopping center 'food court.' It was a bunch of fast food. The hotel was clean and the breakfast was tasty. That's about all there is to say for the positives. I would not recommend this hotel at all. As a tourist, Stockholm is small enough to walk to all the must-see locations. I would recommend getting a hotel further form the central station, as I'm sure it will be much cheaper and i doubt it will be worse than this Comfort Hotel.”
Totalupplevelse 1 av 5
Standard på hotellet/rummet 1 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 2 av 5
Frukost 4 av 5

Tänk på alla!

Rekommenderad avAnonym, Sverige (Sverige ons 23 nov 2011)
“Utmärkt rum för en övernattning. Centralt beläget. Varierad frukost. Det är bra om det finns små skyltar med innehåll i maten så att vi som är allergiker och diabetiker slipper gissa oss till vad vi vågar äta. Risken är ju att vi missar något bra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Prisvärt

Rekommenderad avJR, Sverige (Sverige fre 23 sep 2011)
“Bokade det här hotellet bara för att jag behövde något billigt som var centralt. Tyckte att hotellet såg tråkigt ut från utsidan och väntade mig inte mycket, men blev postivit överraskad. Jag tycker definitivt att det var bättre än andra billiga hotell i Stockholm jag bott på. Rummet var förstås extremt litet, men det var rent och allt funkade (tyvärr inte alltid självklart). Sängen var skön och rummet hade en stor TV. Frukostbuffén var generös och frukostmatsalen såg trevlig ut. Jag kan i stort sett inte komma på något att klaga på.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Great location, very small rooms. Very c...

Rekommenderad avAnonym, Israel (Israel mån 11 jul 2011)
“Great location, very small rooms. Very clean and very well maintained, aesthetic and with good breakfast, free wifi. Good place to sleep, not so good to spend time in. Expensive for what you get. Problems: television is located above your head so you cannot fall asleep watching TV No place to put your clothes: not a single drawer/shelf. Don't invite more than one guest - not enough room...”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Sentralt beliggende

Rekommenderad avAnita, Norge (Norge ons 08 sep 2010)
“Hotellet var lett tilgjengelig fra både buss- og togterminal. Kort avstand til severdigheter i Stockholm by. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

Good hotel good breakfast and great posi...

Rekommenderad avAnonym, Australien (Australien tor 17 sep 2009)
“Good hotel good breakfast and great position next to public transport”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Nice stay in Stockholm

Rekommenderad avAndrea, Italien (Italien mån 24 aug 2009)
“The hotel is very well located, very near to the stations in central Stockholm, and it is very good for a nice stay. The service is good, either you go for pleasure or for business reasons. So you would consider it anyway.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

MYCKET trevlig personal i receptionen, m...

Rekommenderad avcurre, Sverige (Sverige fre 02 jan 2009)
“MYCKET trevlig personal i receptionen, många i personalen på de stora - o finare? - hotellen har mycket att lära sig där vad gäller personligt bemötande. Vi var sex pers i sällskapet o alla var rörande överens om detta.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Prisvärt boende

Rekommenderad avNina, Sverige (Sverige tor 25 dec 2008)
“Genom sitt centrala läge är hotellet lätt att nå både med tåg och Swebus. Man behöver inte gå många meter utomhus om det är dåligt väder, för att nå hotellet. OK, rummen är små, men prisvärda om man bara ska sova där. Ett hotell som jag gärna återvänder till p g av det centrala läget och det låga priset.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Karta

Tågstation
  • Stockholm Central 0,4 km
Turistinformation
  • Stockholm Tourist Center 0,5 km
Sevärdhet
  • Vasamuseet 2 km
  • Stadshuset 1 km
  • Skansen 3 km
  • Kungliga Slottet 1 km
  • Junibacken 3 km
  • Gröna Lund 3 km
  • Gamla Stan 1 km
  • Fotografiska Museet 2 km
Hamn
  • Värtahamnen 4 km
  • Stadsgårdshamnen/Vikingterminalen 2 km
Flygplats
  • Stockholm-Västerås Airport 86 km
  • Skavsta Flygplats 89 km
  • Bromma Flygplats 7 km
  • Arlanda flygplats 36 km
Arena eller träffpunkt
  • Stockholmsmässan 7 km
  • Solvalla 8 km
  • Scalateatern 0,4 km
  • Kistamässan 10 km
  • Intima Teatern (Intiman) 1 km
  • Globen 5 km
  • Dramaten 1 km
  • China Teatern 1 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Kundservice gällande bokning


Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice

Kundservice gällande bokning

Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice