Adlon Hotell

Adress: Vasagatan 42, 11120 Stockholm (visa karta)
Område: Norrmalm
Gästbetyg: 93% (76 av 82 rekommenderar) (21 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(76 av 82rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Standard på hotellet/rummet 4,3 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4,2 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4,5 av 5
Frukost 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 21)

Rummet ok. förutom de små kuddarna, helt...

Ej rekommenderad avAnonym, Sverige (Sverige tis 21 jan 2014)
“Rummet ok. förutom de små kuddarna, helt osköna....bra kuddar är A ochO på ett hotell. Frukosten var halvbra, om man jämför med andra hotel. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 2 av 5

Very central located

Rekommenderad avThe Germans, Tyskland (Tyskland tis 02 jul 2013)
“This hotel location is very good for some days visiting Stockholm. We did a lot by walking and by boot and enjoyed it all. A very pleasant city.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Pleasant stay

Rekommenderad avJudy, USA (USA sön 30 jun 2013)
“I enjoyed my 5 day stay at the Adlon. It was quite close to the Arlanda Express which took me to Stockholm from the airport, and I had no problems finding the hotel. I arrived early in the morning and the room was available immediately. (I had expected to drop off my luggage and get into the room later.) Security was good. I needed my key to get to the elevator, and I needed the key to get onto my floor. The room was very quiet as long as the windows were shut. I faced a busy street so it was noisy during the times I had the window open to cool the room. I don't think it is common in Sweden to have air conditioned rooms but the nights and mornings were cool, so air conditioning wasn't needed. I didn't hear noise from other rooms. Breakfast was plentiful and good. The room wasn't too crowded when I ate, but perhaps it would be later. (I woke up early so I wouldn't waste any time in Stockholm.) Adlon's location was close to shops and restaurants and transportation to other parts of Stockholm. The staff seemed very friendly and efficient. I enjoyed my stay and I would not hesitate to stay at the Adlon on another trip.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 0 av 0

no heat

Ej rekommenderad avAndrea, USA (USA ons 20 jun 2012)
“Overall, the hotel was really wonderful but I expected the radiators in the room to provide heat. The staff was very accommodating and had me change rooms, but there was still no heat. The weather was cold and rainy and I was under double comforters staying warm, too cold to shower until the next day. Other than that and a non-working computer, the Hotel Aldon was really very nice.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

nice hotel but small shower area...

Ej rekommenderad avaaa, Ryssland (Ryssland mån 14 maj 2012)
“location is quite good, near central railway station and city centre. hotel has been inovated,atomsphare was warm, good codition and clean. but shower area(not room) is quite small, there is cartain but no partition on the floor... Heater of every rooms was on their control so it was cold at that time. if you make a call to reception, you can borrow handy heater. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Comfortable, affordable, convenient

Rekommenderad avJesus from Northumberland, UK, Storbritannien (Storbritannien ons 11 apr 2012)
“After our initial disappointment, first to see that the lobby was in the middle of refurbishment and, therefore, dusty, and that in a snowy afternoon we couldn't check in until two hours after our arrival, we did enjoy our stay at the hotel; found the room ample, well appointed and comfortable. Staff were always very attentive and helpful in every way, whether helping with our luggage, giving us access to hotel facilities before checking-in, offering ice, drinks or advice. I'm sure that when the hotel lobby is fully refurbished, the first impression will match the actual worth of the hotel. Breakfast was excellent in variety and quality. And we took advantage of the 20% discount offered to hotel guests at Fasching, the great jazz club just round the corner -book a table early!- which was, together with the hotel's proximity to the main rail and bus terminals, one of several reasons why we chose Adlon for our stay in Stockholm. We would definitely go back.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

hotell Adlon

Rekommenderad avElida, Sverige (Sverige tor 17 nov 2011)
“personalenhade ett vänligt bemötande o var hjälpsam, hotellet hade allt man behöver för en vistelse i Stockholmen eller flera nätter framförallt var det mycket prisvärdt. Både jag o min dotter var nöjda.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Adlon Hotell

Rekommenderad avAnonym, Frankrike (Frankrike tor 28 jul 2011)
“A lovely hotel, in Vasagatan, in the district of Normalm. Everything was perfect, the service, the breakfast, the cleaning. Honestly, if I come back to Stockholm, I would definitly go to the same hotel”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Adlon hotel

Rekommenderad avringis, Sverige (Sverige mån 27 jun 2011)
“Hotellet var helt ok. nu hade vi fyrbäddsrum och man kan ju säga att extrabäddarna var ju inte jättebra men nu tillbringar man ju inte så mycket tid på hotellet”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Bra och relativt prisvärt hotell nära ko...

Rekommenderad avAnonym, Sverige (Sverige ons 09 mar 2011)
“Bra och relativt prisvärt hotell nära kommunikationer och centrum. Bra frukost med flertalet ekologiska alternativ.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Karta

Tågstation
  • Stockholm Central 0,3 km
Turistinformation
  • Stockholm Tourist Center 0,3 km
Sevärdhet
  • Vasamuseet 2 km
  • Stadshuset 1 km
  • Kungliga Slottet 1 km
  • Junibacken 3 km
  • Gröna Lund 2 km
  • Gamla Stan 1 km
  • Fotografiska Museet 2 km
Hamn
  • Värtahamnen 3 km
  • Stadsgårdshamnen/Vikingterminalen 2 km
Flygplats
  • Stockholm-Västerås Airport 86 km
  • Skavsta Flygplats 89 km
  • Bromma Flygplats 7 km
  • Arlanda flygplats 36 km
Attraktion
  • Skansen 3 km
Arena eller träffpunkt
  • Stockholmsmässan 7 km
  • Solvalla 8 km
  • Scalateatern 0,4 km
  • Kistamässan 10 km
  • Intima Teatern (Intiman) 1 km
  • Globen 5 km
  • Friends Arena 5 km
  • Dramaten 1 km
  • China Teatern 1 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Kundservice gällande bokning


Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice

Kundservice gällande bokning

Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice