Hotel by Maude Solna

Adress: Smidesvägen 1-3, 171 41 Solna  visa karta
Område: Solna

Hotell | Hotell med gym och New York-atmosfär i Solna, nära Sundbybergs centrum med T-bana och pendeltåg. Pendeltåg går direkt från Sundbyberg till Stockholmsmässan i Älvsjö, resan tar ca 15 minuter. Två stationer med Tvärbanan till Solna station, Friends Arena/Mall of Scandinavia. Flygbussen till/från Arlanda flygplats stannar vid Sundbybergs Torg ca 12 min promenad till hotellet och lokalbuss till/från Bromma Flygplats finns i området. Pendeltåg från Sundbyberg till Kista mässan tar ca 20 minuter.

Hotell i mörka färger och inslag av metall och silver, New York-atmosfär. Nära Sundbybergs tunnelbana, pendel- och tvärbana. Pendeln tar 5 minuter till Stockholm central, 15 minuter till Stockholmsmässan och 20 minuter till Kista mässan. Tvärbanan går i området och tar ca 10 minuter till Solna station och Friends Arena och flygbussen till både Bromma och Arlanda går var 20 min från Sundbybergs Torg.

Hotel by Maude Solna har 65 hotellrum som är anpassade för att tillgodose såväl affärsresenärens som privatresenärens behov. Den stora lobbyn välkomnar med härliga grå toner och inslag av metall och eld, man får känslan av att inte längre befinna sig i Solna utan snarare ha förflyttats till de trendigaste kvarteren i New York.

I lobbyn bjuds du som gäst på kaffe/te med kaka och i baren kan du njuta av ett glas vin eller en öl efter en lång arbetsdag, sightseeing, aktiviteter eller shoppingrunda.

För er som önskar hålla er i form finns gym med ny utrustning, fritt att använda av våra hotellgäster.

Parkering finns i anslutning till hotellet.

Restaurang Pontus in the Park ligger 3 minuter från hotellet och det finns även ett urval av restauranger i Sundbybergs centrum.

Recensioner

Faciliteter och service

  • Generella faciliteter
    Hiss Valutaväxling Tvättservice Handikappvänligt Hotellparkering Internet Värdeförvaring

Jämför "Hotel by Maude Solna" med liknande boenden

Maude´s Hotel Solna

Hotellet ligger mycket nära Sundbybergs T-bana/pendeltågstation med direkttåg till Stockholmsmässan i Älvsjö. Resan tar ca 15 minuter. Friends Arena/Mall of Scandinavia och Solvalla ligger inom bekvämt avstånd. Flygbussar till/från Bromma & Arlanda stannar vid Sundbybergs Torg. Hotellets design är en blandning av asiatisk och skandinavisk design som skapar en ombonad atmosfär. Alla rum har kaffe/té faciliteter.

Quality Hotel Friends

Quality Hotel Friends är eventhotellet för de stora ögonblicken och öppnade 31 augusti 2013. Hotellet ligger vägg i vägg med Friends Arena i Solna och endast 7 minuter med pendeltåg från Stockholms Centralstation.

Scandic Järva Krog

Svanen-märkta Hotell Scandic Järva Krog ligger strax norr om Stockholm, i närheten av nationalparkerna Brunnsviken, Haga och Ulriksdals slott. Från hotellet tar du dig snabbt till både Arlanda flygplats och Stockholm centrum.

I närheten av

Arena eller träffpunkt
  • Friends Arena 2 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Kundservice gällande bokning


Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice

Kundservice gällande bokning

Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice