Gärdet, STF Vandrarhem

Adress: Sandhamnsgatan 59 A, 11528 Stockholm (visa karta)
Område: Östermalm
Gästbetyg: 93% (84 av 90 rekommenderar) (29 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(84 av 90rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Vandrarhemsstandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 29)

prisvärt

Rekommenderad avlabbe, Sverige (Sverige mån 06 maj 2013)
“Det mesta var bra förutom att vi fick gå runt huset för att komma till köket”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kalt rum, obekväm säng och illaluktande ...

Ej rekommenderad avAnders , Sverige (Sverige ons 19 dec 2012)
“Kalt rum, obekväm säng och illaluktande toalett/dusch. Frukost med torrt bröd till ett totalt omotiverat högt pris. Bristfällig prisinformation vid bokningen. Ett trist ställe som rycks anstränga sig för att inte bemöda sig om trivsel alls. Kan verkligen inte rekommenderas. I bästa fall får du ett hotellrum för samma pris - och då med helt annan standard och trivselfaktor.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Snabbvisit Stockholm

Rekommenderad avLaila o Fia, Sverige (Sverige mån 16 apr 2012)
“Rent o snyggt. Sköna bäddar. Fräsch dusch o toalett. Hade önskat se någon färgklick på väggarna, kanske en tavla med en stor gul solros. Det stod att det fanns kök på rummet när vi bokade, men vi har pratat med personal och de skulle rätta till detta. Det gemensamma köket var helt OK och trevligt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nice hotel at reasonable cost

Rekommenderad avAnonym, Sverige (Sverige tis 13 mar 2012)
“I recommend this hotel. Service is very nice. Guest kitchen common for all rooms is very good, feels like at home. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rent och fint. Mycket prisvärd. Dessutom...

Rekommenderad avAnonym, Sverige (Sverige ons 29 feb 2012)
“Rent och fint. Mycket prisvärd. Dessutom gratis internet. Fint köket om man vill låga själv. Dock gillade inte frukosten.”
Gärdet, STF Vandrarhem svarar (tis 13 mar 2012)
Hej. Tråkigt att du inte tyckte om vår frukost. Nästa gång säg till så skall vi se om vi inte kan hitta något som passar din smak. Välkommen tillbaka! Hälsningar Receptionen STf Gärdet
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Noisy, the room was dirty, and we stayed...

Ej rekommenderad avNas, Norge (Norge ons 29 feb 2012)
“Noisy, the room was dirty, and we stayed 3 nights, no cleaning....”
Gärdet, STF Vandrarhem svarar (tis 13 mar 2012)
Hello Nas, We are sorry to hear this. Ofcourse we would have seen to your wish for daily cleaning if we had known of this request. In the hostel we see to the rooms every third day. We do also offer a hotell "premium" product including making of beds daily, cleaning of room daily for example. This is an add on service though. Let us know of your special request next time and we will see that you are pleased with us. Welcome back! Property manager and staff
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fräscht och fint!

Rekommenderad avSaraemma, Sverige (Sverige ons 25 jan 2012)
“Jag upplevde Gärdets vandrarhem som mycket fräscht och välskött. Enkla men fina rum. Frukostbuffén var också fräsch och det fanns mycket att välja på, kanske lite dyrt med 80:- för en frukost. Nära till bussförbindelser. Jag kommer att bo här igen när jag besöker Stockholm. ”
Gärdet, STF Vandrarhem svarar (tor 16 feb 2012)
Tack för ditt inlägg! Varmt välkommen tillbaks till oss! Vår frukostbuffé är baserad på kravmärkta produkter då vi värnar om miljön! Vi kommer i fortsättningen skylta bättre angående detta! Bästa Hälsningar Personalen på STF Gärdet
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trångt men dusch på rummet

Rekommenderad avMalin, Sverige (Sverige fre 25 nov 2011)
“Jag hade ett enkelrum. Fördel: eget badrum och fönster. Nackdel: trångt, inte ens en stol på rummet. Konstig planering med säg och ingång i vinkel. I övrigt fräscht och bra gemensamhets kök. Inget för tjocka människor som nog knapp skulle kunna klä på sig utan att så i väggen.”
Gärdet, STF Vandrarhem svarar (tor 08 dec 2011)
Hej Malin Tack för ditt inlägg. Våra "small rum" är just små och inget att rekommendera till personer som önskar ett rymnligt rum. Roligt att du uppskatted dusch och toalett på rummet. Varmt välkommen tillbaks, Platschef med personal
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Very nice hostel, with easy access to tr...

Rekommenderad avAnonym, Israel (Israel fre 18 nov 2011)
“Very nice hostel, with easy access to transportation into the city certainly with great value for money nice staff and very cooperative, I liked the screen on the entrance with relevant bus and tunnel timelines”
Gärdet, STF Vandrarhem svarar (tor 08 dec 2011)
Thank you for staying with us at STF Gärdet. We hope to have you with us again. Best regards, Property Manager with Staff
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Gardet hostel

Rekommenderad avAnonym, Kanada (Kanada ons 19 okt 2011)
“The room and hostel were very clean and well taken care of. The guest kitchen was very handy and staff were helpful and friendly. However, being from North America, we can't help but compare a deluxe condo in Whistler or a 5 star hotel in Las Vegas for the same price or even less than we paid for the hostel. Overall, Sweden is far too expensive for us to ever return. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Karta

Tågstation
  • Stockholm Central 3 km
Turistinformation
  • Stockholm Tourist Center 3 km
Sevärdhet
  • Vasamuseet 2 km
  • Stadshuset 4 km
  • Skansen 2 km
  • Kungliga Slottet 3 km
  • Junibacken 3 km
  • Gröna Lund 2 km
  • Gamla Stan 3 km
  • Fotografiska Museet 3 km
Hamn
  • Värtahamnen 1 km
  • Stadsgårdshamnen/Vikingterminalen 3 km
Flygplats
  • Stockholm-Västerås Airport 88 km
  • Skavsta Flygplats 92 km
  • Bromma Flygplats 10 km
  • Arlanda flygplats 36 km
Arena eller träffpunkt
  • Stockholmsmässan 9 km
  • Solvalla 10 km
  • Scalateatern 3 km
  • Kistamässan 11 km
  • Intima Teatern (Intiman) 3 km
  • Globen 6 km
  • Friends Arena 7 km
  • Dramaten 2 km
  • China Teatern 2 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Kundservice gällande bokning


Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice

Kundservice gällande bokning

Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice