ACCO Hostel

Adress: Ansgariegatan 10 (around the corner from Hornsgatan 122), 117 28 STOCKHOLM (visa karta)
Område: Södermalm
Gästbetyg: 75% (24 av 32 rekommenderar) (13 recensioner)

Gästbetyg: 75%

(24 av 32rekommenderar)
Totalupplevelse 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 13)

NICE AND CONFORTABLE

Rekommenderad avSAMI, Frankrike (Frankrike mån 13 maj 2013)
“In a few words, I can say that this hostel is nice and comfortable. It is located near shops and 2 metro station.”
Totalupplevelse 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

centre of what?

Ej rekommenderad avAnonym, Spanien (Spanien tor 25 apr 2013)
“this hostel isn´t in the city cemtre, should change this in their description”
ACCO Hostel svarar (tor 02 maj 2013)
Södermalm, where Acco Hostel is situated, is a part of Stockholm city center. The area has a relaxed atmospehere with many shops, restaurants and bars. You can easily go to Stockholm Central (if you want to close to the station). We hope you enjoyed your stay in Stockholm.
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Detta tyckte jag...

Ej rekommenderad avLouise, Sverige (Sverige ons 08 aug 2012)
“¤ Vi kan inte på något sätt förstå hur i allsindar man kan sätta in TRE våningssängar i det lilla rummet!?!?!?! Det finns INGET utrymme att röra sig på då väskorna inte går att skjuta under sängen och vi fick röra oss en i taget. Tre vångingssängar ska stå i en sal!! ¤ Större och klarare spegel i rummet (8) ¤ Starkare styrka på glödlamporna där det finns speglar. ¤ Skriv hellre ut att ingången är i HÖRNET av Hornsgatan/Ansg...., istället för "ingång på Ansg"... Detta gjorde att det förvirrade mer och GPS:en ställdes in fel. ¤ All info i mail var tydlig och bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ok, the price considered

Rekommenderad avDan-Raoul, Norge (Norge mån 02 jul 2012)
“We arrived quite late, and didn't get the correct code for our room beforehand, which provided us with certain difficulties. The phone number provided didn't work first time, and the second time, a very sleepy person managed to get us in (after explaining and being a bit pushy we got what I think was a master code). If you're arriving a bit out of hours, double check every code and number before going. The showering facilities was a bit faulty, and basicly had you go from your room in only your towel, since there was no place to put dry clothes. Also, there is no lock on the showers (three - four showers per gender), only a door and shower curtains. We also had some problems with the bed arrangements, as we had beds 4, 5, 6, but bed 5 was taken when we arrived, and also, it was kind of hard to make out which bed was which, so we believed that we took 4, 5, 6, but took 3 instead of 5. Otherwise, this was an okay stay. Nice location, a bit hard to find with GPS, but easy to get around Stockholm. But as always with hostels, you should be prepared for that your room mates will have a different schedule, and sleeping rhythms.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

trevligt boende centralt

Rekommenderad avVärmlänning, Sverige (Sverige tor 26 apr 2012)
“Ett perfekt boende för att känna Stockholmsatmosfären till ett bra pris mitt i centrum!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Forget it!

Ej rekommenderad avM.A, Sverige (Sverige fre 09 mar 2012)
“I did not like the facilities and hotel conditions. It was not comfortable at all. By the by, on the webpage of the hostel it has been mentioned that free coffee is included but in reality you have to pay 10kr. ”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Vandrarhemsstandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

The cheapest hostel

Rekommenderad avAnonym, Polen (Polen tor 08 mar 2012)
“This is the cheapest hostel we have found on the Internet. Close enough to the city center, it is clean they give you free coffe, tea”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Depends why you're going!

Rekommenderad avCanadianGirl, Kanada (Kanada ons 11 jan 2012)
“This is a good hostel if you're only staying a couple of nights and you have a restricted budget. It's in a great part of town and very close to both metro stations, pubs, grocery stores and the like. The problem with this hostel, however, is in some ways the lack of staff during most of the day. Although there's a number you can reach when you need help getting in to the place, there's no one to keep an eye on drunk guests who cause a commotion until all hours of the night. There's also no lockers or any place you can store your belongings, so if you have something of value, you usually have to hope that no one steals it or you keep it with you at all times. To be noted that the rooms are quite small as well. The beds are comfortable, however, and the hostel is quite tidy. The staff was very kind and helpful when they were around. The showers are small but they have hot water. There is no "kitchen" to speak of. There is a sink, a water-boiler and a fridge, but nothing you can cook with. Again, if this is only for a couple of days, it's well worth the cheap price. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Pentry

Rekommenderad avAnonym, Sverige (Sverige tor 29 sep 2011)
“I ett vandrarhem förväntas det gå att laga lite mat. Den utrustningen samt platsen för att kunna laga mat var under all kritik!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

My review...OK,let's see!

Rekommenderad avAnonym, Israel (Israel ons 25 maj 2011)
“I admit that for me it was a solution,after I did not find a place in private apartments that rent rooms for tourists,as I had it 2 years ago,but for that situation it was a good solution. The location was very good,specialy important for me is that it has close public transportation (bus & tunnelbana),because for me it's the 6th visit in Stockholm,so as a not local person,I know this city good enough,and part of it's public transportation lines.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Karta

Tågstation
  • Stockholm Central 2 km
Turistinformation
  • Stockholm Tourist Center 2 km
Sevärdhet
  • Vasamuseet 3 km
  • Stadshuset 1 km
  • Skansen 3 km
  • Kungliga Slottet 2 km
  • Junibacken 3 km
  • Gröna Lund 3 km
  • Gamla Stan 2 km
  • Fotografiska Museet 2 km
Hamn
  • Värtahamnen 5 km
  • Stadsgårdshamnen/Vikingterminalen 2 km
Flygplats
  • Stockholm-Västerås Airport 86 km
  • Skavsta Flygplats 87 km
  • Skavsta Flygplats 87 km
  • Bromma Flygplats 8 km
  • Arlanda flygplats 38 km
Arena eller träffpunkt
  • Stockholmsmässan 5 km
  • Solvalla 8 km
  • Scalateatern 2 km
  • Intima Teatern (Intiman) 3 km
  • Globen 3 km
  • Friends Arena 7 km
  • Dramaten 3 km
  • China Teatern 2 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Kundservice gällande bokning


Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice

Kundservice gällande bokning

Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice