Hotell Dialog

Adress: Dialoggatan 1, 141 75 Kungens Kurva (visa karta)
Område: Skärholmen
Gästbetyg: 79% (46 av 58 rekommenderar) (23 recensioner)

Gästbetyg: 79%

(46 av 58rekommenderar)
Totalupplevelse 3,7 av 5
Standard på hotellet/rummet 3,7 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 3,6 av 5
Städning 3,8 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 23)

Fixa fuktskador!

Ej rekommenderad avrum 108, Sverige (Sverige mån 10 mar 2014)
“Som enbart övernattningshotell funkar det, men som weekendhotell ABSOLUT INTE! En enkel grej för att ge en något mer positivt intryck av hotellrummet är att måla över fuktskador på inredningen, så man slipper se eländet i alla fall! Frukosten var mycket enkel, men klart bättre än förväntat efter de första intrycken av hotellet. Fanns mycket att göra i området. Sova en natt som enbart övernattning - funkar. Sova flera nätter och få en "hotellupplevelse" - ICKE!”
Totalupplevelse 2 av 5
Standard på hotellet/rummet 2 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

Trevligt hotell.

Rekommenderad avPima, Sverige (Sverige tis 22 jan 2013)
“Trevligt hotell med god service.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Good value for a sightseeing base of operations

Rekommenderad avAnonym, Kanada (Kanada tor 11 okt 2012)
“This hotel is very basic but it is quiet and clean. The location seems out of the way but with the huge Heron Mall so close, and the easy bus and subway connections, we found access to downtown Stockholm and all attractions very convenient, from first thing in the morning to 11 at night. Buy a Stockholm Card right at the reception desk and you are ready to go with transportation and sights. breakfast was the standard fare. No fresh fruit, but everything else from boiled eggs to coldcuts to tomatoes, cereal, yogurt etc. And the price was very resonable. Would recommend to anyone who is interested in touring and not requiring the extras of a downtown hotel. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Trevlig personal och fin och bra service...

Rekommenderad avBjörn , Sverige (Sverige ons 10 okt 2012)
“Trevlig personal och fin och bra service. Snyggt och städat rum. Internet fick jag inte att fungera beroende kansk på att jag misat något. Återkommer gärna till Hotell Dialog. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bra och prisvärt boende

Rekommenderad avStockholmsweekend, Sverige (Sverige tis 28 feb 2012)
“Vi tillbringade en natt på hotellet för weekend i Stockholm och sökte ett billigt boende och blev väldigt nöjda. Hotellet har fri parkering, helt OK rum och toalett, men ingen lyx. Sängarna är enkla, det finns inget barskåp och TV:n är liten. För oss som enbart använder hotellet som övernattningsplats var det fullt tillräckligt. Frukosten var förvånansvärt bra med tanke på att vi betalade 550 kr för ett dubbelrum.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Location vs Price

Rekommenderad avKerry, USA (USA tis 03 jan 2012)
“This hotel is outside of the city, and from what I understand the train to Stockholm takes a while, so I don't know that I would have stayed there if we had not rented a car. However with a car, the drive to Stockholm is 10 minutes easy and the hotel while basic, is super clean. The price was about 1/2 of that for a room in the city proper, and because we had a car already we were able to make the tradeoff. All 4 rooms we rented were immaculate, the breakfast was ample and everything was fresh. The only issue we had was that the internet was a bit spotty in the rooms. In the end, the signal was great near the breakfast room so we just went there when we needed service. As many other reviews have stated, the people working at the hotel were all very courteous and as helpful as could be. Each and every one of them had something pleasant to say every time I saw them and they were very helpful when we needed information on being in Sweden over Christmas, when many things are closed. I would absolutely stay there again. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Väldigt dåligt bemötande

Ej rekommenderad avTrixi, Sverige (Sverige mån 25 jul 2011)
“Inget fungerade på hotellerummet, dvd var trasig, lamporna på toan och handtagen till fönsterna var borta eller trasiga. Personalen framförallt de som skötte frukosten var väldigt sura och kaffe (BryggKaffe) fick man inte om man inte var väldigt tidigt uppe. Det enda positiva var väl att sängarna var sköna att sova i.”
Totalupplevelse 1 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 1 av 5
Frukost 1 av 5

Hotel is good value but not easy to find...

Rekommenderad avAnonym, Irland (Irland fre 22 jul 2011)
“Hotel is good value but not easy to find - the instructions provided suggest taking various numbers of buses but no clue as to which stop to get off at. Wireless internet access didn't work. Not exactly an attractive area as the hotel is in a commercial area next to Kunganskurva. Otherwise fine so long as you bear the low price in mind.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

its ok

Rekommenderad avNabeel, Saudiarabien (Saudiarabien mån 06 jun 2011)
“all were fine, but te hotel did not desirve the rate and breckfast is same every day”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

holiday-base

Rekommenderad avdc, Storbritannien (Storbritannien fre 03 jun 2011)
“Dialog hotel is a 2-minute bus ride to the Metro with another 40 minutes on the Metro to the centre of Stockholm. We found it to be a great base for a 5-day holiday there. The staff were very helpful at all times, the breakfast was good and substantial with hot water/tea/coffee available at all hours.For us it was excellent value for money as we enjoyed a wonderful city.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (badrum, internet etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Karta

Tågstation
  • Stockholm Central 35 km
Turistinformation
  • Stockholm Tourist Center 35 km
Sevärdhet
  • Vasamuseet 36 km
  • Skansen 37 km
  • Kungliga Slottet 35 km
  • Junibacken 36 km
  • Gröna Lund 37 km
  • Gamla Stan 35 km
  • Fotografiska Museet 36 km
Hamn
  • Värtahamnen 39 km
  • Stadsgårdshamnen/Vikingterminalen 35 km
Flygplats
  • Stockholm-Västerås Airport 71 km
  • Skavsta Flygplats 55 km
  • Skavsta Flygplats 55 km
  • Bromma Flygplats 32 km
  • Arlanda flygplats 59 km
Attraktion
  • Skansen 37 km
Arena eller träffpunkt
  • Stockholmsmässan 30 km
  • Solvalla 33 km
  • Scalateatern 35 km
  • Kistamässan 37 km
  • Intima Teatern (Intiman) 35 km
  • Friends Arena 35 km
  • Dramaten 36 km
  • China Teatern 36 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Kundservice gällande bokning


Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice

Kundservice gällande bokning

Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice