STF Vandrarhem Stockholm/Zinkensdamm

Adress: Zinkens väg 20, 117 41 Stockholm  visa karta
Område: Södermalm
Gästbetyg: 97% (33 av 34 rekommenderar) (9 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(33 av 34rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Vandrarhemsstandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-9 av 9)

Lost watch - found

Rekommenderad av Family Kirk and Lyndrup, Danmark (Danmark lör 19 jul 2014)
“The way the crew at Zinkensdamm handled our daugther's lost watch was an example of excellent service. We telephoned, they found, we transfered by visa and they sent. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Zinkensdamm Vandrarhem

Rekommenderad av Aja, Sverige (Sverige sön 29 sep 2013)
“Jag tyckte frukost buffén var i klass med hotellfrukost, väldigt bra! Lyhört i korridorerna jag hörde klampet från skorna, det smällde från dörren till rummet då man skulle stänga den, gick inte att smyga för att inte störa sin rumsgranne då man gick ut ur rummet på natten eller tidigt på morgonen. Annars är jag nöjd.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

My english is too bad to write much. i l...

Rekommenderad av Anonym, Schweiz (Schweiz mån 19 aug 2013)
“My english is too bad to write much. i liked the family atmosphaire in the different places into the Hostel”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ofräscha toaletter, lyhört

Rekommenderad av Pipslo, Sverige (Sverige mån 22 jul 2013)
“Då vandrarhemmet var tämligen fullbelagt under vår vistelse var det ett stort tryck på toaletter och duschar. Toaletterna skulle ha behövt städas mycket oftare än vad som gjordes. De var i stort sett alltid ofräscha. Det var ganska lyhört ut mot korridoren och genom fönstret som vette mot innergården. Köket kändes rent och städat. Läget var bra i Stockholm med närhet till lekpark. Området var lugnt.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

mail

Rekommenderad av Anonym, Danmark (Danmark sön 21 jul 2013)
“thanks for quick and good answers om mail. It have been easy to communicate by mail”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Service utan gränser

Rekommenderad av LIZ, Sverige (Sverige tis 02 apr 2013)
“Att känna sig välkommen och att kunna få svar på frågor utan att behöva fråga två gånger är två saker som jag uppskattar. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Best for the price

Rekommenderad av Anonym, Danmark (Danmark sön 10 feb 2013)
“The most cozy, friendly and easiest place to stay for the price. Its standards are high for a hostel/hotel in the 5-600 SEK pricerange a night, perhaps one of the best in the Scandinavian capitals. Me and my travel companion are usually quite picky, and complains a lot about inadequate services, but in this case all of the accomodations a traveller should take for granted are at minimum acceptable here, and the swedish service is one of polite and wellmannered being. This is the place we will stay at when we return to Stockholm. Notice: Our stay was only for two days”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

The room wasn't that big but it was real...

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland sön 30 dec 2012)
“The room wasn't that big but it was really nice and cosy in the hostel and the staff was very helpful and friendly!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Cleaning

Rekommenderad av Anonym, Frankrike (Frankrike sön 02 sep 2012)
“For a stay of 7 days it is a pity that the linen ( for the bathroom and the bed ) have not been changed during the whole week... two bath linen only, it is also not enough ( one bath mat and one towel should be appreciated )”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

I närheten av

Tågstation
  • Stockholm Central 2 km
Turistinformation
  • Stockholm Tourist Center 2 km
Sevärdhet
  • Vasamuseet 3 km
  • Stadshuset 1 km
  • Kungliga Slottet 2 km
  • Junibacken 3 km
  • Gröna Lund 3 km
  • Gamla Stan 2 km
  • Fotografiska Museet 2 km
Hamn
  • Värtahamnen 5 km
  • Stadsgårdshamnen/Vikingterminalen 2 km
Flygplats
  • Stockholm-Västerås Airport 86 km
  • Skavsta Flygplats 87 km
  • Norrköpings Flygplats 130 km
  • Arlanda flygplats 38 km
Attraktion
  • Skansen 3 km
Arena eller träffpunkt
  • Stockholmsmässan 5 km
  • Solvalla 8 km
  • Scalateatern 2 km
  • Kistamässan 12 km
  • Intima Teatern (Intiman) 3 km
  • Globen 3 km
  • Friends Arena 7 km
  • Dramaten 3 km
  • China Teatern 3 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Kundservice gällande bokning


Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice

Kundservice gällande bokning

Boka med oss!

  • Bredast utbud
  • Inga bokningsavgifter
  • Bästa bokningsservice