Södermalm på Segway - Ourway Tours

Visa karta

STOCKHOLM. 2,5h. Segway Södermalm ger dig möjligheten att cruisa snabbt längs branta backar, spana på hipsters och se ett och annat historiskt. Ett roligare sätt att upptäcka den bohemiska stadsdelen Södermalm helt enkelt, på Segway!

Spana efter skäggodlande hipsters när vi ger oss av på en expedition till Södermalm. Du tar dig an backar som annars skulle få dig att pusta och frusta, men som är perfekta när du rullar på din Segway på Södermalm.

Efter ett intro i Gamla stan siktar vi på Fjällgatan - tidigare galgbacke, idag fantastisk utsiktsplats. Checka in bland turisterna och messa någon en bild, det här är en vy att avundas. Zick-zacka vidare till Vitabergsparken, en av Stockholms vackra trädgårdsparker med ett snirklande system av gångar och promenadvägar som går i cirklar upp till parkens högsta punkt.

Vägen tillbaka går över omdebatterade Slussen och du byter grönska mot hård betong innan du rullar in på kullerstensgatorna i Gamla stan ochSegwaySödermalmär slut. Kan du på en hand räkna hur många hipsters du sett?

Ingår: Segway / Guide

Restriktioner:
- Deltagarna får inte vara påverkade av alkohol eller droger (Vi en har noll-tolerans policy emot alkohol och droger. Ett Alkomätartest kan utföras på Guidens begäran).

- Alla deltagare bör ha bekväma skor (inga höga klackar)

- Deltagarna måste kunna stå under längre perioder, upp till 30 min åt gången

- Vi rekommenderar inte Gravida kvinnor att delta i våra Segway turer

Åldergräns:12+ år

Min Längd:140 cm
Min Vikt:40kg
Max Vikt:120kg

Obs, vi har endast ett pris för Segway turerna, så inget barn/senior pris.

Visa mer
Hotell

Scandic Gamla Stan

Avstånd: 39 meter
Scandic Gamla Stan är fyrstjärnigt och svanenmärkt. Hotellet ligger i ett charmigt 1600-talshus med medeltida atmosfär i Stockholms mysigaste stadsdel! Du har Storkyrkan, Riddarhuset och Slussen alldeles runt hörnet. 52 rum, alla är rökfria.
Hotell

ApartHotel Telefonplan

Avstånd: 729 meter
ApartHotel Telefonplan är ett privatägt hotell med 91 rum, restaurang, konferens, bastu och gym. Hotellet ligger i Midsommarkransen, strax söder om Stockholm city och ca 10 min från Stockholmsmässan. Gratis parkering och frukost erbjuds.
Hotell

Scandic Sjöfartshotellet

Avstånd: 553 meter
Svanen-märkta Scandic Sjöfartshotellet ligger centralt, vid Slussen alldeles intill vattnet. Nära till Gamla Stan, Stockholms slott och färjorna till Djurgården. Utbudet av kultur, musik, restauranger och nöjen på Söder ligger runt hörnet.
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8017.cbischannel-27247 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails