(Jule)Ljus i Mörkret

Adress: Stockholm Datum: Lördag 30 nov 2019 - lördag 21 dec 2019 Visa karta

Adress: Stockholm

Nu är det jul igen! OURWAY Tours och Traveller Buss tar med dig på ett juläventyr med julstämning utan dess like.

Nu är det jul igen! OURWAY Tours och Traveller Buss tar med dig på ett juläventyr med julstämning utan dess like.

i åker på en två timmar lång busstur i Stockholm, där vi tittar på allt från ståtliga änglar vid Centralen till maffiga älgar på Nybroviken. Under (Jule)Ljus i Mörkret gläds vi åt vackra vyer i vår fina huvudstad, skrattar åt roliga berättelser och fyller såklart på din dos av julstämning.

Under turens gång stannar vi på stans vackraste utkiksplats - Fjällgatan - för att dricka den juligaste förfriskningen av alla. Vi pratar såklart om glögg! Värm dig med den goda drycken medan du förälskar dig i ett julupplyst Stockholm. Ingen vy är finare än denna såhär års!

I slutet av bussturen kommer du känna dig lika glittrig som juleljusen i staden, och mysig som mörkret som omger dem, vi lovar!

Föranmälan krävs. Startplats fås i bekräftelse.

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Startdatum:
Aktivitet Totalt pris
Hotell

Scandic Grand Central

Avstånd: 281 meter
Svanen-märkta Hotell Scandic Grand Central ligger på klassisk mark i centrala Stockholm nära Centralen med tåg, tunnelbana, bussar och Arlanda Express. Här har du även nära till Stockholms bästa shopping, restauranger och nöjesliv.
Hotell

Comfort Hotel Stockholm

Avstånd: 326 meter
Comfort Hotel Stockholm är ett modernt affärshotell och ligger i World Trade Center mitt i centrala Stockholm. Inom några minuters promenadavstånd finns stort utbud av restauranger, teatrar och varuhus.
Hotell

Nordic C Hotel

Avstånd: 100 meter
Nordic C Hotel är Stockholmshotellet med det oslagbara läget. Det ligger granne med snabbtåget Arlanda Express och Centralstationen där många möter Stockholm för allra första gången.