Cykeluthyrning Bike Sweden

Adress: Narvavägen 13-17, 14752 Stockholm Visa karta

Adress: Narvavägen 13-17, 14752 Stockholm

Bike Sweden hyr ut kvalitetscyklar så att du i egen takt kan cykla runt och upptäcka Stockholms stad och dess vackra omgivningar. Med cyklarna är det enkelt att ta sig fram på både vägar och stigar och du kan välja den cykel som passar dig bäst.

Vill du glida fram på en bekväm cykel mellan museum och ditt hotell eller cykla på djurgården? Bike Sweden ordnar allt inom cykel åt dig.

Flertalet av våra cyklar är citybikes som lämpar sig för både vardagscykling och längre turer på grusvägar och asfalt. Våra mountainbikes passar bra om ni vill ut i skogen och cykla och är också ett utmärkt sätt att få helkroppsträning eftersom överkroppen i hög grad är delaktig i arbetet. Slutligen har vi racercyklar som är optimala för alla som önskar att cykla långt och snabbt på fina landsvägar.

Show more
Hotell

Esplanade

Avstånd: 689 meter
Hotel Esplanade är ett personligt hemtrevligt hotell i vacker välbevarad Jugendmiljö med utmärkt centralt läge på Strandvägen. Promenadavstånd till Djurgården, Gamla Stan och Stureplan. Frukostbuffé och WiFi ingår alltid i priset.
Hotell

BEST WESTERN Hotel Karlaplan

Avstånd: 670 meter
Hotel Karlaplan är ett fyrstjärnigt hotell på Östermalm i Stockholm. Uteliv, god mat och shopping är beläget i närheten och inom gångavstånd finns Dramaten, Stureplan och nöjesparken Gröna Lund.
Hotell

Mornington Hotel Stockholm

Avstånd: 762 meter
Förstklassigt cityhotell vid Östermalmstorg i hjärtat av stockholm med restaurang, bar, innegård, konferens och Health Club. Frukostbuffé och wifi är alltid inkluderat i rumspriset. Tre minuter med tunnelbanan eller fem minuters promenad till T-Centralen.