Stockholm Ghost Walk

Järntorget Gamla Stan Vid Evert Taube statyn, 111 29 Stockholm (visa karta)
Kategori: Aktiviteter

Datum: Måndag 4 jan 2016 - lördag 27 aug 2016

Stockholm Ghost Walk är ingen klassisk spökvandring, de tar Dig med på en ca 90 minuters historisk vandring i Gamla Stan och Du får höra om legender, sjukdomar, mord och spöken. Vågar Du följa med?

Stockholm Ghost Walks spökvandring innehåller mycket av Stockholms historia och då självklart dess legender. Ni kommer att få följa med guiden på en ca 90 minuters underhållning där ni kommer få höra om mord, massmord, sjukdomar och spöken. Ni kommer även att få se, känna, lukta och smaka på historien. Utforska de mörka gatorna och gränderna som utgör de äldsta delarna av Sveriges huvudstad, Stockholms Gamla Stan.

Vandringen sker utomhus, klä er därför efter väder. Den kan vara både kallt och ruskigt i Gamla Stan. Turen går året runt i alla årstider. Det finns inget dåligt väder, bara hemska kläder.

Uppsamlingsplats: Järntorget, Gamla Stan

Boka nu - välj startdatum och produkt

Aktivitet / tillfälleTillfälle Pris Antal
Totalt pris

Om denna aktivitet

Telefonnummer (Bokning)
  • 46 1466600
Arrangör e-post
Avstånd: 463 meter
Vandrarhemmet af Chapman & Skeppsholmen är ett segelfarttyg och ligger centralt beläget på Skeppsholmen i Stockholm med utsikt över Gamla Stan och det Kungliga Slottet. Runt hörnet finns stadens utbud och Djurgårdsfärjan.
Vandrarhem

Mosebacke Hostel

Avstånd: 651 meter
Mosebacke Hostel ligger på Söders höjder, ett stenkast från uteliv, sevärdheter och shopping i trendiga "Sofo". Det finns rum som passar de flesta sällskap - både enkel-, dubbel- och trippelrum. Alla rum är nyrenoverade. Frukost ingår alltid i priset.
Avstånd: 277 meter
Lord Nelson Hotel är ett intimt, familjärt och trevligt hotell beläget mitt i Gamla Stan i Stockholm. Hotellet har nära till stadens alla attraktioner och sevärdheter och ligger på promenadavstånd från Centralstationen.

Karta

Kundservice

Boka med oss

  • Stockholms officiella hotellbokning
  • Inga bokningsavgifter
  • Kostnadsfri avbokning
  • Bästa-pris
  • Bredast boendeutbud

Stockholmsmässan