Best of Stockholm

Adress: Uppsamlingsplats: Södermalmstorg 1, Slussen Subway Datum: Lördag 9 sep 2017 - lördag 16 dec 2017 Visa karta

Adress: Uppsamlingsplats: Södermalmstorg 1, Slussen Subway

Sveriges huvudstad bjuder på fantastiska vyer och många natursköna promenader. Följ med City Photo Tours på denna fotoinspirerande tur genom några av Stockholms mest fotograferade och välbesökta platser.

Vi besöker Kungliga Slottet, Stadshuset, Svenska riksdaghuset, Gamla stan, Kungsträdgården och får njuta av ett vackert panorama över Stockholm. City Photo Tour ger dig också möjlighet att fotografera ur de bästa fotovinklarna för varje plats tillsammans med anekdoter och historia som berättas av guiden. Längs turen inspireras du med tips och tricks för att utveckla ditt fotograferande.

Distans: 5km
Uppsamlingsplats: Slussen Tunnelbanestation

Show more

Boka nu - välj startdatum och produkt

Aktivitet Totalt pris
Loading
Vandrarhem

Mosebacke Hostel

Avstånd: 318 meter
Mosebacke Hostel ligger på Söders höjder, ett stenkast från uteliv, sevärdheter och shopping i trendiga "Sofo". Det finns rum som passar de flesta sällskap - både enkel-, dubbel- och trippelrum. Alla rum är nyrenoverade. Frukost ingår alltid i priset.
Vandrarhem

2kronor Hostel Old Town (SVIF)

Avstånd: 420 meter
2kronor Vandrarhem i Gamla Stan ligger på Skeppsbron 40 med Stockholms Ström utanför dörren. Ett bättre läge mitt i centrala Stockholm går inte att hitta.
Hotell

Scandic Sjöfartshotellet

Avstånd: 166 meter
Svanen-märkta Scandic Sjöfartshotellet ligger centralt, vid Slussen alldeles intill vattnet. Nära till Gamla Stan, Stockholms slott och färjorna till Djurgården. Utbudet av kultur, musik, restauranger och nöjen på Söder ligger runt hörnet.