Bellmanvandring

Adress: Stockholm Ghost Walk Mötesplats: Järntorget, Gamla Stan Stockholm Visa karta

Adress: Stockholm Ghost Walk Mötesplats: Järntorget, Gamla Stan Stockholm

Hör om Carl Michael Bellman, hans ursprung och anknytning till livet i 1700-talets Stockholm, delar av hans livsverk, och de karaktäristiska figurerna i Fredmans Epistlar.

Lär känna Carl Michael Bellman.

Följ med på en vandring bland gränderna i Gamla Stan. Upplev det historiska Stockholm, lyssna på visor. Möt Fredman, Ulla Winblad, Movitz, Fader Berg, Mollberg och flera andra i deras upplevelser i staden mellan broarna.

Show more

Avstånd

  • Sevärdhet
    Stadshuset 1 km
Hotell

Scandic Gamla Stan

Avstånd: 197 meter
Scandic Gamla Stan är fyrstjärnigt och svanenmärkt. Hotellet ligger i ett charmigt 1600-talshus med medeltida atmosfär i Stockholms mysigaste stadsdel! Du har Storkyrkan, Riddarhuset och Slussen alldeles runt hörnet. 52 rum, alla är rökfria.
Vandrarhem

2kronor Hostel Old Town (SVIF)

Avstånd: 84 meter
2kronor Vandrarhem i Gamla Stan ligger på Skeppsbron 40 med Stockholms Ström utanför dörren. Ett bättre läge mitt i centrala Stockholm går inte att hitta.
Hotell

Lord Nelson Hotel

Avstånd: 281 meter
Lord Nelson Hotel är ett intimt, familjärt och trevligt hotell beläget mitt i Gamla Stan i Stockholm. Hotellet har nära till stadens alla attraktioner och sevärdheter och ligger på promenadavstånd från Centralstationen.