Nybörjarkurs i vindsurfing med Dynamic Windsurfing utrustning - 2 dagar

Adress: Rålambshovsparken, 74695 Skokloster Visa karta

Adress: Rålambshovsparken, 74695 Skokloster

Med Dynamic Windsurfing blir vindsurfing lättillgänglig. Kombinera brädform och segelstorlek utifrån utövare, surfställe och rådande väder för aktiv och omväxlande vindsurfing i harmoni med naturen.

Vindsurfing.se erbjuder nybörjarkurser på 2 dagar. Nästan alla hinner lära sig grunderna och klarar vindsurfa efter en två-dagars kurs.

Vem kan delta
Våra nybörjarkurser är öppna för alla (för barn under 14 år boka ungdomskurs).

Vad ingår
Dynamic Windsurfing brädor och segel inklusive våtdräkt och flytväst ingår, du behöver bara ta med handduk och badkläder att ha under våtdräkten.

Kursinnehåll
Kursen börjar med ett teoripass om seglingsteori, säkerhet och grundläggande teknik. Deltagarna får på land prova på att hantera seglet och träna de grundläggande teknikerna. Efter ombyte till våtdräkt och flytväst i vår container, praktik på Riddarfjärden tillsammans med instruktör. Vi kör alltid första delen (teoridelen) på våra kurser oavsett väderförhållanden, I undantagsfall (om det då praktiken ska genomföras är åska, stiltje eller storm) ställs praktiska delen av kursen in och genomförs vid annat tillfälle enl. ö.k.

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Sevärdhet
    Stadshuset 2 km
Hotell

Långholmen Hotell

Avstånd: 584 meter
På Långholmen Hotell blir din vistelse aldrig långrandig och är något för dig som efterlyser en annorlunda och historiskt intressant konferens och vistelse. Långholmen har en gång varit fängelse men är numera en inspirerande och avkopplande miljö.
Vandrarhem

Långholmen Vandrarhem (STF)

Avstånd: 588 meter
Långholmens Vandrarhem är Stockholms mest fängslande. Här bor du i de ursprungliga men i dag fräscht renoverade fängelsecellerna på Kronohäktet.
Hotell

Hotell Aldoria

Avstånd: 902 meter
Hotel Aldoria är ett mindre hotell beläget centralt på Kungsholmen med shopping och restauranger runt hörnet och kommunikationer som buss och tunnelbana till city nås inom ett par minuter.