Se och göra i Stockholm med omnejd - 36 träffar

Din sökning: Du har inte valt datum
10 Dec - 31 Dec
Kategori: Aktiviteter
Sveriges huvudstad bjuder på fantastiska vyer och många natursköna promenader. Följ med City Photo Tours på denna fotoinspirerande tur genom några av Stockholms mest fotograferade och välbesökta platser.
Best of Stockholm
 

10 Dec - 18 Dec
Kategori: Aktiviteter
Ta med någon när och kär alternativt ett antal vänner på en oförglömlig dag i Skärgården. Guidade fisketurer hel-eller halvdag.
Catch & Relax – Fiske och skärgårdsupplevelser
 

10 Dec - 18 Dec
Kategori: Aktiviteter
Fiske är en möjlighet att upptäcka och uppleva skärgården. Njut av en dag i en säker båt tillsammans med en professionell fiskeguide. Efter en spännande dag på havet slappnar du av på det ärevördiga Waxholms hotell med bastu och middag och somnar ...
Fiskepaket "Catch and Relax i Vaxholm"
 

8 Dec - 8 Jan
Kategori: Aktiviteter
Upplev Sveriges första actionbad! Hjärtat slår ett hårdare slag när du tar steget ut. Rushen i magen känns direkt på pulsen. Blodet i ådrorna strömmar lika snabbt som vattnet i den brantaste bana du åkt. Det här kallar vi badrenalin.
Kokpunkten
 

Kungsholmen
Kategori: Aktiviteter
Med Dynamic Windsurfing blir vindsurfing lättillgänglig. Kombinera brädform och segelstorlek utifrån utövare, surfställe och rådande väder för aktiv och omväxlande vindsurfing i harmoni med naturen. Vindsurfing.se erbjuder nybörjarkurser på 2 da...
Nybörjarkurs i vindsurfing med Dynamic Windsurfing utrustning - 2 dagar

9 Dec - 30 Dec
Kategori: Aktiviteter
Följ med City Photo Tour och utforska "Stockholm by night" samtidigt som du utvecklar dina kunskaper i nattfotografering. Vi besöker City Photo Tours favoritsevärdheter; från Gamla Stan till hjärtat av Stockholm.
Stockholm by night
 

9 Dec - 16 Dec
Kategori: Aktiviteter
Är du nyfiken på öler? Vår guide tar under Stockholm Craft Beer Tour med dig på en öltur utan dess like, med fokus på hantverksöl. Upptäck nya pubar i Gamla stan, hitta nya favoritöler och lär dig allt om ölens historia!
Stockholm Craft Beer Tour - OURWAY Tours
 

Gamla stan
10 Dec - 17 Dec
Kategori: Aktiviteter
Walking tour in English, ferry ride to the island of Djurgården & a visit to the Vasa Museum. Two of the cities most popular and visited sights, combined! Joining Stockholm Must Sees allows you to skip the line at the Vasa Museum - an addes bonus.
Stockholm Must Sees
 

Ej bokningsbart online

1 Jan
Kategori: Aktiviteter
Vi ordnar allt för den ultimata kajak upplevelsen i Roslagens skärgård. Vi paddlar i ett lugnt temp och njuter av naturen. När kvällen kommer slår vi läger på en mysig ö och slår upp tälten och du kan ta ett dopp i havet medan din guide föreberede...
3-dagars tur med kajak i Roslagens skärgård med Kajak och Uteliv

City
1 Jan
Kategori: Aktiviteter
Hör om Carl Michael Bellman, hans ursprung och anknytning till livet i 1700-talets Stockholm, delar av hans livsverk, och de karaktäristiska figurerna i Fredmans Epistlar.
Bellmanvandring

Södermalm
1 Jan
Kategori: Aktiviteter
Walking tour in English. Bohemian Stockholm - discover one of the coolest districts in the world according to Vogue. SoFo (South of Folkungatan), is a play on the acronym SoHo (South of Houston Street, in Manhattan).
Bohemian Stockholm

City
1 Jan
Kategori: Aktiviteter
Bike Sweden hyr ut kvalitetscyklar så att du i egen takt kan cykla runt och upptäcka Stockholms stad och dess vackra omgivningar. Med cyklarna är det enkelt att ta sig fram på både vägar och stigar och du kan välja den cykel som passar dig bäst.
Cykeluthyrning Bike Sweden

1 Jan
Kategori: Aktiviteter
City photo tour erbjuder en fotopromenad för alla som älskar att fånga naturen med sin kamera eller bara vill ha en guidad tur i gryningen. Ni får se det bästa av Djurgården, soluppgången, vackra skogsstigar och bjuds på en riktigt svensk frukost ...
Djurgården med svensk frukost

1 Jan
Kategori: Aktiviteter
Ett annorlunda sätt att komma ut på en guidad sportfisketur. Ett eget koncept från Catch & Relax där du får träffa nya fiskekompisar. Kanske ni är två personer eller bara du själv som vill följa med på en guidad sportfiskedag. Första Söndagen i må...
Drop in Fiske - Catch & Relax Vaxholm

1 Jan
Kategori: Aktiviteter
Följ med på en cykeltur där Bike Sweden visar dig det bästa av Stockholm. Längs vägen finns det alltid något som lockar att titta närmare på. Att cykla på sightseeingturen ger en väldig närhet och känsla för staden. En perfekt introduktion till St...
En introduktion till Stockholm

1 Jan
Kategori: Aktiviteter
Följ med på ett härligt familjeäventyr där hela familjen kan njuta av en dag på sjön. Tillsammans med våra duktiga guider utforskar vi området närmast Gräddö på Rådmansö och under säkra förhållanden får ni prova tjusningen med kajakpaddling.
Familjepaddling på Rådmansö med Kajak och Uteliv

1 Jan
Kategori: Aktiviteter
Upptäck vad Roslagens Skärgård har att erbjuda dig och din familj i form av naturliv och avkoppling, häng med på en spännande flerdagars paddeltur med tältövernattningar.
Familjetur i Roslagens Skärgård

Norrmalm
1 Jan
Kategori: Aktiviteter
Idag är det Stockholms dyraste stadsdel. Då var det eländigt och skitigt. Följ med på stadsvandring och upptäck hur Östermalm har gått från lort till lyx!
Från lort till lyx - OURWAY Tours

1 Jan
Kategori: Aktiviteter
En 2-dagars kurs för dig som vill få kunskap och trygghet för att kunna paddla själv med sällskap.
Grundsäkerhetskurs

1 Jan
Kategori: Aktiviteter
Kursenrna riktar sig till dig som har kommit igång med kajakpaddling men vill lära dig mer på kort tid. Under trygga och säkra förhållanden ger vi dig kunskaper som gör att du kan paddla och njuta av vår vackra inner- och ytterskärgård.
Kajakpaddling- Fortsättningskurs i Roslagen med Kajak och Uteliv

Förfina din sökning

  • Stockholm

Kundservice

Boka med oss

  • Stockholms officiella hotellbokning
  • Inga bokningsavgifter
  • Kostnadsfri avbokning
  • Bästa-pris
  • Bredast boendeutbud

Stockholmsmässan