Se och göra i Stockholm med omnejd - 47 träffar

Din sökning: Du har inte valt datum
1 Aug - 2 Sep
Kategori: Aktiviteter
Vi ordnar allt för den ultimata kajak upplevelsen i Roslagens skärgård. Vi paddlar i ett lugnt temp och njuter av naturen. När kvällen kommer slår vi läger på en mysig ö och slår upp tälten och du kan ta ett dopp i havet medan din guide föreberede...
3-dagars tur med kajak i Roslagens skärgård med Kajak och Uteliv
 

23 Jul - 31 Dec
Kategori: Aktiviteter
Sveriges huvudstad bjuder på fantastiska vyer och många natursköna promenader. Följ med City Photo Tours på denna fotoinspirerande tur genom några av Stockholms mest fotograferade och välbesökta platser.
Best of Stockholm
 

Södermalm
23 Jul - 24 Sep
Kategori: Aktiviteter
Walking tour in English. Bohemian Stockholm - discover one of the coolest districts in the world according to Vogue. SoFo (South of Folkungatan), is a play on the acronym SoHo (South of Houston Street, in Manhattan).
Bohemian Stockholm
 

10 Maj - 1 Jan
Kategori: Golf
The Castle Course är som The Stadium Course ritad av Robert Trent Jones Jr men har en helt annan design. Banan är byggd med samma höga kvalitet och grässorter. Till skillnad från The Stadium Course har banan så kallade “playable wasteareas”.
Bro Hof Slott Gk - Slottsbanan
 

10 Maj - 1 Jan
Kategori: Golf
Bro-Bålsta är en hyllning till de klassiska golfbanorna på de brittiska öarna, anpassad till det nordiska klimatet signerad Peter Nordwall. Klubben kan erbjuda spel på sina två banor, 18-hålsbanan och 9-hålsbanan.
Bro-Bålsta GK
 

10 Maj - 1 Jan
Kategori: Golf
The Stadium Course är en ”lakesidebana” och en spelupplevelse för alla kategorier golfare, beroende på hur man väljer att spela. Från gul och röd tee är banan härlig och trevlig, från vit tee svår och utmanande från svart får proffsen en stor utma...
BroHof Slott - Stadiumbanan
 

10 Maj - 31 Dec
Kategori: Golf
Brollsta Golfklubb ligger i Brottby, Vallentuna kommun, ca 30 min från Stockholm city. Banan öppnade 1 juli 2001 och kan nu anse sig väl etablerad.
Brollsta GK
 

23 Jul - 18 Dec
Kategori: Aktiviteter
Ta med någon när och kär alternativt ett antal vänner på en oförglömlig dag i Skärgården. Guidade fisketurer hel-eller halvdag.
Catch & Relax – Fiske och skärgårdsupplevelser
 

City
23 Jul - 30 Sep
Kategori: Aktiviteter
Bike Sweden hyr ut kvalitetscyklar så att du i egen takt kan cykla runt och upptäcka Stockholms stad och dess vackra omgivningar. Med cyklarna är det enkelt att ta sig fram på både vägar och stigar och du kan välja den cykel som passar dig bäst.
Cykeluthyrning Bike Sweden
 

23 Jul - 29 Okt
Kategori: Aktiviteter
City photo tour erbjuder en fotopromenad för alla som älskar att fånga naturen med sin kamera eller bara vill ha en guidad tur i gryningen. Ni får se det bästa av Djurgården, soluppgången, vackra skogsstigar och bjuds på en riktigt svensk frukost ...
Djurgården med svensk frukost
 

4 Sep - 4 Dec
Kategori: Aktiviteter
Ett annorlunda sätt att komma ut på en guidad sportfisketur. Ett eget koncept från Catch & Relax där du får träffa nya fiskekompisar. Kanske ni är två personer eller bara du själv som vill följa med på en guidad sportfiskedag. Första Söndagen i må...
Drop in Fiske - Catch & Relax Vaxholm
 

26 Jul - 26 Aug
Kategori: Aktiviteter
Följ med på ett härligt familjeäventyr där hela familjen kan njuta av en dag på sjön. Tillsammans med våra duktiga guider utforskar vi området närmast Gräddö på Rådmansö och under säkra förhållanden får ni prova tjusningen med kajakpaddling.
Familjepaddling på Rådmansö med Kajak och Uteliv
 

6 Aug - 15 Aug
Kategori: Aktiviteter
Upptäck vad Roslagens Skärgård har att erbjuda dig och din familj i form av naturliv och avkoppling, häng med på en spännande flerdagars paddeltur med tältövernattningar.
Familjetur i Roslagens Skärgård
 

23 Jul - 18 Dec
Kategori: Aktiviteter
Fiske är en möjlighet att upptäcka och uppleva skärgården. Njut av en dag i en säker båt tillsammans med en professionell fiskeguide. Efter en spännande dag på havet slappnar du av på det ärevördiga Waxholms hotell med bastu och middag och somnar ...
Fiskepaket "Catch and Relax i Vaxholm"
 

Norrmalm
30 Jul - 19 Nov
Kategori: Aktiviteter
Idag är det Stockholms dyraste stadsdel. Då var det eländigt och skitigt. Följ med på stadsvandring och upptäck hur Östermalm har gått från lort till lyx!
Från lort till lyx - Stockholm Our Way AB
 

6 Aug
Kategori: Aktiviteter
En 2-dagars kurs för dig som vill få kunskap och trygghet för att kunna paddla själv med sällskap.
Grundsäkerhetskurs
 

10 Maj - 31 Dec
Kategori: Golf
Mellan Södertälje och Vårsta, där landet tar vid efter storstan, ligger den kompletta golfanläggningen. Erfaren golfräv eller nybörjare? GGC attraherar och välkomnar alla.
Grödinge GK
 

3 Aug - 31 Dec
Kategori: Golf
Bara 20 min från Globen och 1 km från motorvägsavfarten ligger denna anläggning, som är känd för sin vänliga och trivsamma atmosfär, nya spännande greenområden och fina fairways.
Husby GK
 

25 Jul - 23 Aug
Kategori: Aktiviteter
Kursenrna riktar sig till dig som har kommit igång med kajakpaddling men vill lära dig mer på kort tid. Under trygga och säkra förhållanden ger vi dig kunskaper som gör att du kan paddla och njuta av vår vackra inner- och ytterskärgård.
Kajakpaddling- Fortsättningskurs i Roslagen med Kajak och Uteliv
 

23 Jul - 12 Sep
Kategori: Aktiviteter
För dig som vill lära dig att paddla havskajak är detta ett ypperligt tillfälle att få de första grunderna för en njutbar och säker paddling. Vi paddlar i Roslagens Skärgård med erfarna instruktörer. Kursen innehåller alla de moment som krävs fö...
Kajakpaddling- Nybörjarkurs i Roslagen med Kajak och Uteliv
 

Förfina din sökning

  • Stockholm

Kundservice

Boka med oss

  • Stockholms officiella hotellbokning
  • Inga bokningsavgifter
  • Kostnadsfri avbokning
  • Bästa-pris
  • Bredast boendeutbud

Stockholmsmässan