Se och göra i Stockholm med omnejd - 36 träffar

Din sökning: Du har inte valt datum
29 Okt - 31 Dec
Kategori: Aktiviteter
Sveriges huvudstad bjuder på fantastiska vyer och många natursköna promenader. Följ med City Photo Tours på denna fotoinspirerande tur genom några av Stockholms mest fotograferade och välbesökta platser.
Best of Stockholm
 

29 Okt - 18 Dec
Kategori: Aktiviteter
Ta med någon när och kär alternativt ett antal vänner på en oförglömlig dag i Skärgården. Guidade fisketurer hel-eller halvdag.
Catch & Relax – Fiske och skärgårdsupplevelser
 

29 Okt
Kategori: Aktiviteter
City photo tour erbjuder en fotopromenad för alla som älskar att fånga naturen med sin kamera eller bara vill ha en guidad tur i gryningen. Ni får se det bästa av Djurgården, soluppgången, vackra skogsstigar och bjuds på en riktigt svensk frukost ...
Djurgården med svensk frukost
 

6 Nov - 4 Dec
Kategori: Aktiviteter
Ett annorlunda sätt att komma ut på en guidad sportfisketur. Ett eget koncept från Catch & Relax där du får träffa nya fiskekompisar. Kanske ni är två personer eller bara du själv som vill följa med på en guidad sportfiskedag. Första Söndagen i må...
Drop in Fiske - Catch & Relax Vaxholm
 

29 Okt - 18 Dec
Kategori: Aktiviteter
Fiske är en möjlighet att upptäcka och uppleva skärgården. Njut av en dag i en säker båt tillsammans med en professionell fiskeguide. Efter en spännande dag på havet slappnar du av på det ärevördiga Waxholms hotell med bastu och middag och somnar ...
Fiskepaket "Catch and Relax i Vaxholm"
 

Norrmalm
5 Nov - 19 Nov
Kategori: Aktiviteter
Idag är det Stockholms dyraste stadsdel. Då var det eländigt och skitigt. Följ med på stadsvandring och upptäck hur Östermalm har gått från lort till lyx!
Från lort till lyx - OURWAY Tours
 

27 Okt - 8 Jan
Kategori: Aktiviteter
Upplev Sveriges första actionbad! Hjärtat slår ett hårdare slag när du tar steget ut. Rushen i magen känns direkt på pulsen. Blodet i ådrorna strömmar lika snabbt som vattnet i den brantaste bana du åkt. Det här kallar vi badrenalin.
Kokpunkten
 

Kungsholmen
Kategori: Aktiviteter
Med Dynamic Windsurfing blir vindsurfing lättillgänglig. Kombinera brädform och segelstorlek utifrån utövare, surfställe och rådande väder för aktiv och omväxlande vindsurfing i harmoni med naturen. Vindsurfing.se erbjuder nybörjarkurser på 2 da...
Nybörjarkurs i vindsurfing med Dynamic Windsurfing utrustning - 2 dagar

Gamla stan
27 Okt - 26 Nov
Kategori: Aktiviteter
Walking tour in English. History, Customs, Culture & Architecture. The Old Town Walk serves up history, explanations of Swedish customs and culture, as well as beautiful architecture, all in the wonderful setting of the Old Town.
Old Town Walk
 

Gamla stan
29 Okt - 26 Nov
Kategori: Aktiviteter
Livsöden, historia och skvaller får Gamla Stan att komma till liv… Följ med på en unik stadsvandring - fylld med Puss & Snusk!
Puss & Snusk - OURWAY Tours
 

27 Okt - 30 Okt
Kategori: Aktiviteter
Om du vill upptäcka Roslagens skärgård på egen hand men känner att du behöver mer kunskaper innan du ger dig av är detta något för dig. Vi börjar med en nybörjarkurs och i slutet av dagen packar du din kajak och ger dig av på valfritt antal dagar....
Självguidad tur i kajak - Kajak och Uteliv
 

28 Okt - 30 Dec
Kategori: Aktiviteter
Följ med City Photo Tour och utforska "Stockholm by night" samtidigt som du utvecklar dina kunskaper i nattfotografering. Vi besöker City Photo Tours favoritsevärdheter; från Gamla Stan till hjärtat av Stockholm.
Stockholm by night
 

28 Okt - 16 Dec
Kategori: Aktiviteter
Är du nyfiken på öler? Vår guide tar under Stockholm Craft Beer Tour med dig på en öltur utan dess like, med fokus på hantverksöl. Upptäck nya pubar i Gamla stan, hitta nya favoritöler och lär dig allt om ölens historia!
Stockholm Craft Beer Tour - OURWAY Tours
 

Gamla stan
29 Okt - 17 Dec
Kategori: Aktiviteter
Walking tour in English, ferry ride to the island of Djurgården & a visit to the Vasa Museum. Two of the cities most popular and visited sights, combined! Joining Stockholm Must Sees allows you to skip the line at the Vasa Museum - an addes bonus.
Stockholm Must Sees
 

27 Okt - 1 Dec
Kategori: Aktiviteter
Förverkliga din paddeldröm, hyr kajak hos oss, det perfekta sättet att koppla av och njuta av naturen och lugnet.
Uthyrning av kajaker - Kajak och Uteliv
 

Ej bokningsbart online

1 Jan
Kategori: Aktiviteter
Vi ordnar allt för den ultimata kajak upplevelsen i Roslagens skärgård. Vi paddlar i ett lugnt temp och njuter av naturen. När kvällen kommer slår vi läger på en mysig ö och slår upp tälten och du kan ta ett dopp i havet medan din guide föreberede...
3-dagars tur med kajak i Roslagens skärgård med Kajak och Uteliv

City
1 Jan
Kategori: Aktiviteter
Hör om Carl Michael Bellman, hans ursprung och anknytning till livet i 1700-talets Stockholm, delar av hans livsverk, och de karaktäristiska figurerna i Fredmans Epistlar.
Bellmanvandring

Södermalm
1 Jan
Kategori: Aktiviteter
Walking tour in English. Bohemian Stockholm - discover one of the coolest districts in the world according to Vogue. SoFo (South of Folkungatan), is a play on the acronym SoHo (South of Houston Street, in Manhattan).
Bohemian Stockholm

City
1 Jan
Kategori: Aktiviteter
Bike Sweden hyr ut kvalitetscyklar så att du i egen takt kan cykla runt och upptäcka Stockholms stad och dess vackra omgivningar. Med cyklarna är det enkelt att ta sig fram på både vägar och stigar och du kan välja den cykel som passar dig bäst.
Cykeluthyrning Bike Sweden

1 Jan
Kategori: Aktiviteter
Följ med på en cykeltur där Bike Sweden visar dig det bästa av Stockholm. Längs vägen finns det alltid något som lockar att titta närmare på. Att cykla på sightseeingturen ger en väldig närhet och känsla för staden. En perfekt introduktion till St...
En introduktion till Stockholm

Förfina din sökning

  • Stockholm

Kundservice

Boka med oss

  • Stockholms officiella hotellbokning
  • Inga bokningsavgifter
  • Kostnadsfri avbokning
  • Bästa-pris
  • Bredast boendeutbud

Stockholmsmässan